44549
-
#12582 A zöld nyíl? Ha megnyomom, azt írja ki, hogy be kell jelentkezni. De ha veszélyes lehet, akkor inkább nem próbálkozom vele. Igaz, még nincs sok simem, de van már két működő házam, amit letöltöttem, meg pár Store cucc is, és momentán semmi kedvem megint újra kezdeni. A régiből így is elveszett egy tök jó házam (saját készítésű), meg jópár cuccom, amit szerettem.
Na meg az egyik sim csajom már 5 csillagos. -
#12581 én szoktam használni a testingcheatet
de csak energia visszaadására
meg CAS-ban szerkesztésre, de az működik az npc simekre is
barátokat meg úgy kell szerezni, hogy felveszed a Vonzó tulajdonságot (pontokért) meg a karizma skillt (tükörrel) és ha összeszedtél pár imserőst akkor alapból barátsággal indul a kapcsolat, főleg ha bájosan mutatkozol be
ennek a simemnek van vagy 50 barátja
a másik nem vonzó, annak van 4 -
Ironman2 #12580 Köszi már töltöm is.Megnézem milyen.Amugy vigyázni kell ezekkel a házakkal,mert tartalmaznak olyan cuccokat is hogy csak jaj! Volt olyan ház,ami hibás volt,és összeomlott tőle a játékom.Általában leirják alatta hogy milyen store cuccok kellenek hozzá,vagy milyen ujak vannak benne -
Ironman2 #12579 ott van fent a sarokban a letöltés jel.le lehet tölteni zip-ben is vagy simán sims3.packban,amit a launcherrel tudsz feltelepiteni,ha bemásoltad a downloads mappába -
Ironman2 #12578 Aha.Kösz,ezt még nem probáltam -
#12577 Van egy ház, ami nagyon tetszik.
Bianka Estate -
#12576 Mi lehet ez a tegyen vallomást barátságos interakció?
mi lehet ez angolul (átállítottam egy ideje magyarra) -
#12575 És ingyenes a letöltés vagy fizetni kell érte? -
#12574 Nem. Amikor kiválasztod, hova költözzenek, lehet választani (bal alsó sarokban), hogy eladják-e a bútorokat vagy vigyék. Ha viszik, akkor az eszköztárba kerül. -
Ironman2 #12573 Be kell regisztrálni. -
Ironman2 #12572 Múzeumban nem mutatna rosszul ez a fényes parketta -
#12571 Innen hogy lehet letölteni? -
Ironman2 #12570 2 féle változat van belőle,az egyik nagyon fényes,a másik sötétebb árnyalatu egy kicsit.Ami a kéen van,az a sötétebb.MAjd ma elkezdek csinálni egy frankó vityillót,csak azt nem tudom hopyan kell áthozatni a cuccaikat.Csak a pénzt hozzák át ha kiköltöztetem őket? -
#12569 Te szegény. :( -
#12568 Az jó. Bár nekem parketta nem kéne. Csak kő. Úgy is lehet, vagy ha felrakom, minden fényes lesz? -
Coolfire #12567 Ehh megint nem hoz haza semmit.Akkor jó volt mikor csak az expansionok voltak fent.Később rátoltam a 3 stuffot.Valamelyik nem jó. -
#12566 Nagyon jó képek. Jó sok munkád lehet benne. -
Glinda7 #12565 Kampechalat minden városban a temetőben lehet horgászni éjfél és hat között, vagy csak Sunset Valley-ben? -
#12564 Szerintem túl jégkorcsolyapálya fílingje van. Nekem túl sok :P -
Glinda7 #12563 Na, asszem én is rájöttem, hogy a múltkor mivel rontottam el a játékot, amikor egyszercsak megszűntek létezni a karaktereim.
Tegnap ugyanúgy jártam, csak azóta sűrűn mentegetek és kiléptem mentés nélkül. Szóval beírtam egy csalás kódot, mert a csajszikámnak kellett volna két barát és egy ismerős (vagy fordítva, nem tudom) ahhoz, hogy tovább léphessen karizma jártasságában. De hát kinek van arra ideje, hogy a meló meg a mindenféle egyéb feladatok mellett még rójja az utcákat és barátkozzon. Szóval beírtam a testingcheatsenabled true kódot, rákattintottam a postaládára, kijelöltem, hogy mindenki legyen az ismerősei, meg hogy szerezzen barátokat, aztán ki is kapcsoltam utána a kódot. Erre este újra kezdte, hogy amikor lefeküdtek volna aludni, akkor miután elalszanak hopp... hirtelen megint az ágy mellett állnak. Azt hittem a hajam kihullik! Egy szó mint száz elfelejthetem a csaláskódokat, mert valami miatt nem akarja. Jó mondjuk amúgy is csak ezt használtam volna, de hát nagyon nem izgat a karizmája, pont letojom. :P -
Gólya #12562 hű...ez nagyon jó
nekem van egyfajta tükörpadlóm, de az eltakarja az eredeti mintát
no holnap lesz a napja, hogy beszerzem -
Ironman2 #12561 Na! Itt szépen beszélünk ám!!!
Én nem inditottam szőrös mellű,meg hátú nőt,ezért nem tudom hogy elmenti-e. -
Jossua #12560 nektek már volt olyan h a szörzetet bassza elmenteni hanem csupasz marad ??? -
Ironman2 #12559 Király!
Mukodik a tükörfényes parketta
-
#12558 no megoldódott
szimplán aktív háztartást váltottam oda vissza, költözés nélkül, és ettől úgy tűnik minden resetelődik ami csak beragad -
#12557 semmilyen ilyen tulajdonsága nincs
azóta settenkedik, amikor szobafogságot kapott, és kilógott
és sajnos így maradt :(
szokásos nyomorult bug egyike -
Ironman2 #12556 Morphead reflective floor:
http://www.modthesims.info/download.php?t=431661
innen letölthető regisztrálás után
Mindjárt probálom,még ne kérdezzétek hogyan müködik
-
Ironman2 #12555 Ohhhh yeeeeeeeeeeeeeeeee:
-
Ironman2 #12554 Amugy a bentlakásos iskola nagyon hasznos,mert egy idő után fiatal felnőtté válik a gyerek,és hirtelen elsajátít 2 jártasságot teljesen.Tovább lehet bent tartani ujabb jártasság kitanulásásra -
Ironman2 #12553 Én passzolom,nemtudom miért settenkedik.Talán összefügg valamelyik tulajdonságával -
#12552 ne tudom mit csináljak a settenkedő simemmel :( -
#12551 újra van ilyen keverőcucc (DJ pult) vagy az letöltött? -
Ironman2 #12550 36" Hifi Plazmamánia a Langraab vállalattól,ez a neve -
Ironman2 #12549 Alapjáték tartalmazza.3d hifi,vagy mi a neve -
#12548 Honnan van neked ilyen TV-d? -
Ironman2 #12547 Házivideó:
-
#12546 szobafogságot kapott és azóta settenkedve jár
csakhogy közben fiatal felnőtt lett és nem segített rajta ez sem -
Ironman2 #12545
Kihivtam a szerelőt hogy javitsa meg a tv-t,mert kicserélni nem lehet,csak ha kidobom,erre megcsinálta a dugulást a wc-ben,és elkért 50$-t -
Gólya #12544 játsz úgy, ahogy neked jó:) -
Gólya #12543 hogy érted ezt? már a settenkedést? ténylegesen lopakodva járnak? nincs valami a jellemvonásaik között, ami...bár ha már családot is váltottál, akkor nem tudom
még nem tapasztaltam ilyet