Gólya#12470
magyarul: nem kell cifrázni, simán felrak, patc utána, verziószámok leellenőriz és lehet játszani:) (kell, hogy menjen)
a mods mappára meg a letöltésekre csak annyit tudok mondani, hogy nálunk így is megy - bár szerintem a fény-árnyék cucc nem kavarhat be másnál sem...a letöltések...hát az ugye megint egy másik dolog
ugye ha az ember nem akar agyvérzést kapni, akkor egyesével rakja fel a custom cuccokat és ellenőrzi - akkor nem jár úgy, hogy a teljes downloads mappát le kell szedni, mert tudj' Isten, mi kavar be
aztán meg ilyenek, mint az avesome-mod, a kikockázás eltüntetése...hát ezekhez nem tudok mit kotyogni, mert ilyenek nekünk nincsenek
titkos kódok, cheatek, tökszár tudja mik megint csak nincsenek használatban - max. építkezéskor, akkor is csak arra az időre, amíg feltétlenül szükséges (gondolok itt pl. a constrainfloor....-ra, ami a fél(bár inkább negyed az:D) falhoz kell nekem pl. a lapostetőnél vagy ha nem alappal csinálom a házat, hanem fallal; vagy pl. a toronyházak lakásainak átalakításakor használt titkosságok)
simekhez egyáltalán nem szoktam semmilyen titkos bigyókat bevetni - megoldható szerintem a játékban is, hogy jól érezze magát a bőrében:)