no-warez.gif
  • Gvik
    Tegnapi játékélmény, gondoltam megosztom:

Egy kölykös család, gyerek három napja nőtt fel csecsemőből kislánynak. (Para)-Péntek, utolsó sulis nap hétvége előtt, lecke persze 100%-os. Kislány bemegy az iskolába, már letelik a kétharmada a tanítási időnek, amikor a következő üzenetet kapom angolul: XY észrevett valami sötét foltot az égen.

Na mondom ez meteor lesz (apukénak volt már egy hasonló élménye még a családalapítás előtt, akkor a postaládába csapódott be a meteor, és így nem lehetett használni, csak csekk befizetésre - nem kaptam meg a 4 oklevelet a hangszer-skillek kimaxolásáért se...). Gyereknél kiikszelem az iskola opciót, mondom, akkor most lógunk, lesz ami lesz. Csakhogy gyerek ugye nem reagál, marad a suliban, a meteor meg jön. Így nincs mit tenni, várok, elmormolok egy miatyánkot, majd a meteor becsapódik... konkrétan telibe kapva az iskola épületét.

Tömeg összegyűlik, majd megjelenik a zord kaszás, és vár - tanulság: a kaszás nem viszi el a kölyköt, amíg az suliban van, hanem vár rá a kapu előtt, amíg letelik a tanítás.
    Kijön egy csaj, Holly Alto - helyi gazdagék gyereke, kaszás lecsapja. Mondom viszlát-szevasz, megnyugodtam, hogy a kaszás nem is értem jött. De a halál csak ott álldogál tovább. Magával vitt még néhány tinit (Vj Alvi, Lisa Bunch, Bebe Hart, Michael Bachelor, Parker Langerak) meg egy rakat gyereket (Malcom Landgraab, Mortimer Goth, Bella Bachelor, Kaylynn Langerak, Arlo Bunch) + a végén az én kölykömet is.

Ez már úgy kicsit soknak tűnt, úgyhogy utána körbenéztem, ki viszi tovább az örökséget. Az egész városban 2 tini, 2 gyerek, meg 2 totyogós maradt (mindenhol 1 fiú - egy lány párosításban), akik továbbvihetnék a történetet. Szóval a drága kis meteor úgy a 18 alatti lakosság 85%-át kiirtotta a városban. Aztán ezután mondja valaki, hogy az iskola az életre nevel...