Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képminõségen nem javítottam direkt,ez 640x480-ban fut,megtartva az 1024x768-as felbontást,mindent kikapcsolva.Csak azért,hogy aki 512MB rammal akarja kipróbálni,nyugodtan megteheti.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Nem tudom volt -e már, de lehet saját házat is építeni 0-ról, tök üres telket megvéve. Van vagy 10-12 üres telek asszem...
gamertag: kenobita
hogy milyen szép is tud lenni a kettes, azt igazán tavaly karácsonytól tudom, akkor cseréltünk gépet...
nem gyõztem csodálkozni a hullámzó vízen, az árnyékokon, stb. stb.
Ad2.:Nekem most DDR1 400MHz-s 1 GB-s modulok kellenek,ami itt nálunk a legolcsóbb helyen is 10000 Ft.A Fatal1tyt elajándékoztam,abban volt DDR2-es RAM.Az valóban kijönne egy tízesbõl.De ne offoljunk.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ezentúl figyelmesebben "sétálgatunk"
Kimentem a parkba és találtam magokat a földön és elültettem a kertben!
Fejes saláta lesz belõle és +2 mag amihez 5ös szintû kertészeti tudás kell.
elkezdek jtászai, majd egyszer csak észreveszem, hogy be van kapcsolva a magnó de zene nuku. megint elment. és nemtuom hogy csináljam vissza😞
majd ha megjön két hét múlva, kiderül
s így van, addig legalább jól begyakoroljuk a dolgokat😊)
nekem elég "normálisnak" tûnik az idõ
tanulgattak, ettek, sportoltak is, könyvet is vásároltak, ismerkedtek a többi simmel - szóval elég sok belefért egy napba
A nap hosszúságával nekem is problémáim vannak, viszont a szükségletek tûrhetõbben alakulnak, mint a 2-ben. Emlékszem, azért a játékért megjelenés napján álltam végig a többméteres sort (igaz, hogy azóta már elajándékoztam <#vigyor3>#vigyor3>), úgy, hogy a képek és 1-2 videón kívül egyéb információ nem volt a birtokomban a játékról, nemhogy "próbaverzió". De ennél nem igazán fordult meg a fejemben semminemû vásárlási szándék, pláne, hogy sikít róla az elkövetkezõ 65 kiegészítõ.
Viszont itt újra él a remény, hogy legyen egy Makin' Magic - szerû expanzió <#taps>#taps>
Kumiho #2179
Olyan hamar elmegy egy nap!Semmit nem csinált a simem csak beágyazott wc-zett, letakarította a pultot,tûzhelyt azt már este 6 óra <#szomoru1>#szomoru1>
Nem lehet ezt lassítani?
Kumiho #2179
Csak még reggel van, nem tudok fogalmazni😄
Én is elvállaltam egy fõzõs lehetõséget. A fõnöknek kell fõznöm. Én meg is csináltam, beraktam az inventoryba de amikor átmegyek a fõnökhöz az akció, hogy "átad" vagy vmi ilyesmi, szürke! Számít, hogy én több személyre fõztem? Csak egy adagot kell csinálni?
Hogy tudok 2 Simcsaládot ugyanarra a telekre tenni?<#confused>#confused>
Csinálj valami finom kaját aztán rakd be az eszkösztáradba aztán katt a boltra és ott megjelenik egy opció valami "jelentkez a versenyre". a kaját érdemes aznap megcsinálnod mikor a verseny van mert megromlik
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
lenne 1 kérdésem még pedig elválaltam vmi fözö versenyt, de nemtudom hogy hogy kell ételt leadni az étterembe. Így gyakorlatilag bukom a versenyt
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Egyébként,ha rögtön építkezni akar valaki,csak kapcsolja ki a tanuló opciót,s máris ott lesznek az üres telkek,házak és családok.
sõt melózhatsz mindenféle egyebet is, otthon is, köztelkeken is
enyém az újságírás mellett könyvet is ír
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
csávókám is lassan nyögdijba megy, de még a konyhabútort sem cserélte le
nem rossz a játék, de csomó minden hiányzik, elõszedem én még a 2-t sokáig, már látom