Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már megint lebuktam..😊

A képminõségen nem javítottam direkt,ez 640x480-ban fut,megtartva az 1024x768-as felbontást,mindent kikapcsolva.Csak azért,hogy aki 512MB rammal akarja kipróbálni,nyugodtan megteheti.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Rage47
vagy: kaching
Rage47
aktív háztartást váltasz, vagy mi a neve. bal oldalt egy kis gombbal lehet, város szerkesztés módban
Broafka
hali, hogyan tudok ugyanabba a városba, ahol már van egy családom, még1-et csinálni?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

wantonly
Igen, de tetszés szerint lehet alakítani és más városként elmenteni.

Persze. Olvass vissza.
tudtátok, hogy a sims 2 pénzkódja ennél is mûködik? Aki esetleg nem tudná, annak itt van: motherlode

cenobite
Induláskor csak Sunset Valley választható?

Nem tudom volt -e már, de lehet saját házat is építeni 0-ról, tök üres telket megvéve. Van vagy 10-12 üres telek asszem...

gamertag: kenobita

Nem tudjátok lehet e valami fotós munkát vállalni?Vagy nem tettek bele ilyet?

Csibusz
Sziasztok.. nem tudom miért, lehet én vagyok lüke, de valamiért nem tudok bulit szervezni... nem lehet kiválasztani, hogy milyen legyen a ruha.. meg ilyenek.. másnál is jelentkezett ez a probléma? Reloaded relase van meg
jaja, csak pislogtam a falevelekre😊

Azért az a jó benne,hogy nem lesznek nagyok a mentések egyelõre.

Ez is nagyon szép,mert megnéztem a HP Pavilion dv6000 Entrtainment Pc laptopon csak 2 helyett 4GB RAM van benne.Az a baj,hogy erre ketten ruháztunk be,nekem a meló miatt kellett,így az asztali PC háttérbe szorult.😞Nem akarok veszekedést ezért gyötrõdõm az asztali PC-vel.

megértelek...
hogy milyen szép is tud lenni a kettes, azt igazán tavaly karácsonytól tudom, akkor cseréltünk gépet...
nem gyõztem csodálkozni a hullámzó vízen, az árnyékokon, stb. stb.

Ad1.:Nem minimálbérért dolgozom.
Ad2.:Nekem most DDR1 400MHz-s 1 GB-s modulok kellenek,ami itt nálunk a legolcsóbb helyen is 10000 Ft.A Fatal1tyt elajándékoztam,abban volt DDR2-es RAM.Az valóban kijönne egy tízesbõl.De ne offoljunk.

akyyy
pedig olcsóbb már 2 giga ram, egy 10-esbõl megvan, ráadásul mi az, minimálbérbõl lazán megvan.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Helyesebben nincs 20 rongyom 2 GB memóriára.

Hát ha most meglenne a technikai hátterem ahhoz,hogy csak úgy "repkedjek" telekrõl telekre én is megtenném.Sok blogban írták,hogy ezt-azt elrejtettek itt-ott.😊)De a fél giga ram ahhoz kevéske.Elszívok egy cigit mire berenderel például tökéletesen egy nagyobb helyszínt.20000 meg most nincs memóriára.<#rinya>

jó tudni...😊)
ezentúl figyelmesebben "sétálgatunk"

Képzeljétek!
Kimentem a parkba és találtam magokat a földön és elültettem a kertben!
Fejes saláta lesz belõle és +2 mag amihez 5ös szintû kertészeti tudás kell.

akyyy
Na tettem fel új drivereket, elindítom, van hang, hülyül jeah😄

elkezdek jtászai, majd egyszer csak észreveszem, hogy be van kapcsolva a magnó de zene nuku. megint elment. és nemtuom hogy csináljam vissza😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hehe...
majd ha megjön két hét múlva, kiderül
s így van, addig legalább jól begyakoroljuk a dolgokat😊)

hát nem tudom...
nekem elég "normálisnak" tûnik az idõ
tanulgattak, ettek, sportoltak is, könyvet is vásároltak, ismerkedtek a többi simmel - szóval elég sok belefért egy napba

Azért az egy cseppecskét izgat,hogy a végrehajtó file 0.0.0.11190 verziószámú.Tudtommal egy kész játék egyessel kezdõdik.Vagy tévednék?<#confused>.Lehet hogy az RLD valami tesztpéldányhoz jutott hozzá?Jót röhögnék,ha így lenne.Bár akkor már nem lenne az a sok "bug".Nem akkor legfeljebb "demóztunk" egy kicsit<#idiota>.

Volt az a Nagyvárosi Élet mágiájával és boszijaival,csak nem kapott önálló városrészt.Viszont erre a sok "kevert" személyiségre jól lehet expansionokat csinálni.Szívesen elmennék a kreatív csapatba dolgozni,biztos jobban keresnék mint itt Miskolcon<#nyes>.

böröczk
Oké, köszi, azért örültem volna valami könnyû pénzszerzési lehetõségnek, szerencsétlenek még mindig elég csórók, így viszont a robotoló anyuka élete végéig nem fog 5 gyereket felnevelni (életcél), istenkém, hát milyen játék ez <#idiota>
A nap hosszúságával nekem is problémáim vannak, viszont a szükségletek tûrhetõbben alakulnak, mint a 2-ben. Emlékszem, azért a játékért megjelenés napján álltam végig a többméteres sort (igaz, hogy azóta már elajándékoztam <#vigyor3>), úgy, hogy a képek és 1-2 videón kívül egyéb információ nem volt a birtokomban a játékról, nemhogy "próbaverzió". De ennél nem igazán fordult meg a fejemben semminemû vásárlási szándék, pláne, hogy sikít róla az elkövetkezõ 65 kiegészítõ.
Viszont itt újra él a remény, hogy legyen egy Makin' Magic - szerû expanzió <#taps>

Kumiho #2179

Hmm én még nem vagyok kibékülve ezzel a gyors idõvel!
Olyan hamar elmegy egy nap!Semmit nem csinált a simem csak beágyazott wc-zett, letakarította a pultot,tûzhelyt azt már este 6 óra <#szomoru1>
Nem lehet ezt lassítani?

akyyy
munka közbe ha jön valami lehetõség, az biztos hogy sikerülni fog, kevésbé jön rabló, nem ég le a házad, stb.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

böröczk
Az egyik simnek választottam egy olyan tulajdonságot, hogy mázlista... Na már most ezt hogyan tudom kamatoztatni? <#idiota> Értemén ezalatt mondjuk a lottózást , vagy bármi egyéb szerencsejátékot, játékot, ahol lehet nyerni. Ha bárkinek bármi ötlete van, azt szívesen fogadom, köszi elõre is. : D

Kumiho #2179

Az egy telket nem úgy értem hogy egy házba. Mert eddig csináltam simeket, és mindegyik abba a házba van de más mentéssel. és nem tudom hogy lehet egy városba tenni a simeket
Csak még reggel van, nem tudok fogalmazni😄

Nem lehet, hogy a csaj házas? Mintha vhol olvastam volna, hogy elõbb meg kell kérni, hogy váljon el...
Hali!
Én is elvállaltam egy fõzõs lehetõséget. A fõnöknek kell fõznöm. Én meg is csináltam, beraktam az inventoryba de amikor átmegyek a fõnökhöz az akció, hogy "átad" vagy vmi ilyesmi, szürke! Számít, hogy én több személyre fõztem? Csak egy adagot kell csinálni?
akyyy
ki mondta hogy lehet? ez elég hülye ötlet már bocs😄 ha egy silm család ott van egy teleken, akkor másik nem tud addig oda menni még az elsõ ott van.

Sziasztok!
Hogy tudok 2 Simcsaládot ugyanarra a telekre tenni?<#confused>

RUHÁT nem lehet sehol venni! Vegyél egy ruhás szekrény katt ruházat megtervezése vagy mi és ott van az összes ruha<#eljen>

Bandeeka!!
Csinálj valami finom kaját aztán rakd be az eszkösztáradba aztán katt a boltra és ott megjelenik egy opció valami "jelentkez a versenyre". a kaját érdemes aznap megcsinálnod mikor a verseny van mert megromlik

Volt már kérdés, de nem jött rá eddig válasz, így megkérdezem én is, hátha... Hogyan tudok rávenni valakit, hogy odaköltözzön? Házasságról már nem is beszélve. Van gyerek is a csajtól, de totál nem élnek együtt, ami ugye vicces. 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

akyyy
Valamiért eltüntek a zenék. Sen játszik zenét se a magnó, es ha épitõ menübe lépek ki, se akkor amikor valami elõõléptetés van vagy ilyesmi. az elején még volt, de most már nincs😞

sziasztok!
lenne 1 kérdésem még pedig elválaltam vmi fözö versenyt, de nemtudom hogy hogy kell ételt leadni az étterembe. Így gyakorlatilag bukom a versenyt
Mike at home
2-ben is van már ilyen? :o

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

már megoldódott - mint írtam (azt hiszem) azért kellett, mert az asszonytársnak is az újságban akartam munkát keresni

Nem igaz mennyi betût kihagyok...

Tényleg,most hogy mondod,a számítógépen kiadta az írás gyakorlását,és sci-fi,romantikus meg vmi. drámás könyv meírását.Akkor úgy int a 2-ben megírom,rakok rá borítót,és eladom?Ez jó lesz...

Lehet,hogy már kérdezték,sõt valaki már válaszolt is rá:de,hogy lehet egyszerre két simet/csládot ugyanabba a városba berakni.Mert már kezdtem új játékot,abban viszont eltûnt az elõzõ simem,de azután addig nyomkodtam,amíg az újba bele nem tudtam rakni õket.De ennek az lett az ára,hogy elveszett a sim minden jutalma,kívánsága,barátja etc...

Egyébként,ha rögtön építkezni akar valaki,csak kapcsolja ki a tanuló opciót,s máris ott lesznek az üres telkek,házak és családok.

Mike at home
lehet
sõt melózhatsz mindenféle egyebet is, otthon is, köztelkeken is
enyém az újságírás mellett könyvet is ír

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem szégyen, csak nem dõl úgy a pénz mint a 2-ben
csávókám is lassan nyögdijba megy, de még a konyhabútort sem cserélte le
nem rossz a játék, de csomó minden hiányzik, elõszedem én még a 2-t sokáig, már látom

wantonly
Amúgy szerintem rohadt jó a játék, csak az idõvel nem vagyok megbarátkozva. Alapban még mindig túl gyorsan telik, amikor meg pörögni kéne, akkor túl lassan. Miért nem lehet ezt teljesen finomhangolni? Utálom, hogy egy órába telik, amíg megzabálok egy nyomorult pizzaszeletet. 😊
wantonly
Ez komoly.. Sakkbajnok életcélom van. Elmentem megnézni valami sakknagymestert, hogy játszik. Két és fél órába telt, majd amikor kijött aszondja: tanúja lehettem, hogyan gyõzi le ellenfelét 2(!) lépésben! Ami ügye eleve lehetetlen, és miért tartott ezt két és fél óráig? 😊 Na mind1, viccesre fogták.
Tényleg,fõállás mellett lehet résmunkaidõst is vállalni?

Ja és a jutalompontokat ne basszátok el a takartósr,mert felesleges.Ugyanúgy leszarja ha megeszi a penész a házat.A bulis viszont király.

A 2-ben farkalgattam a szobalányt.De itt mindennap másik jön.Egyébként nem nagyon gazdaságos,mert csak 5 napot melózom,és kb. a 2x a fizum a bérüknek.Na jó néha beugrik egy kis mellékesis,de egésznapi játék után tudtam új konyha cuccost venni és számítógépet.Ez szégyen.Ja az éjszakai hackerkedéssel is össz lehet hozni egy pár simit.