Flora2#10196
Erőforrás-igényes részei? Hát azt nem tudom. (szőkén néz) Nekem nem akad percenként. Néha persze akad, de csak azért, mert épp történik valami.
Ajánlott lehet indítás előtt törölni a 4 cache fájlt, ajánlott időnként előhívni a cheat ablakot és beírni a "fixall" cheatet (ez csak awesomemodos cheat), ami javítja a kisebb bug-okat, pl. a beragadt járműveket törli. A radart általánosságban ki lehet kapcsolni, amikor manuálisan generál az ember egy config fájlt, van egy olyan sora, hogy TrackAllMoving Cars, ezt kell Disabled-re állítani. Bármit Disabled-re állíthatsz, amiről úgy érzed, ez neked nem kell.
A kézzel generált config fájlt ugyanoda kell betenni, ahol az awesome.package-et.
De lehet, hogy valami gebasz zajlik a városban az AM modtól függetlenül, amit eddig nem vettél észre; nekem többször is volt már olyan, hogy néhány sim beragadt a városházába, vagy egy ház emeletén egy házibuliba, (Bridgeportban játszom, az a legbug-osabb város) és ott álltak napokig tiszta pirosban. Én is csak úgy vettem észre, hogy háztartást váltottam, és néztem, hova került az egyik simem...