• gabo91
    Nater egy tőrzs. Velük a "gép" van,ő irányitja őket. (azért ez rohadt nagy előny, még neked fel kell keni hogy épitkezz neki letelik az egyik megy a másik)

A lényeg az, hogy a traviant akkor nyersi meg valaki ha felhuzza a világcsodát 100-as szintre sé egy bizonyos ideig meg bírja tartani. (jo pár milla nyersibe kerül)
    A világ csodához kellenek az épitkési tervek ezeket a natarok őrzik, de te is csinálhatsz. 20-as szintű kincstár kell hozzá. Sok féle épitési ter van, és mindegyik másféle bonuszt ad. (feleanyit kajálnak az eberek stb)
    ha megvan az épitési terv akkor a világcsodát egy natar faluba kell épitened. (keresek képet, azon látszik hogy miért.)

Nemtudom hogy s1-es vannak -e vagy mikor lesznek. Aynit hallottam csak hogy ősszel lesznek beiktatva. (álitolag s2-őn)
    Ez ugy fog tőrténni, hogy beálit a szerver (azthsizem 16) 16 falut ami natar falu lessz és mint ha jáékosok lennének ugy fejlődnek, szerzik az uj falukat támadnak fosztanak rabolnak és védik a kincstárat. Persze több ezres sereggel védik. Egy ilyen natar falut kell szerezned. (ezt én sem értem igazábol, hogy hogyan szerezzek) és oda tudod pakolni a világcsodát... elég kőltséges lessz...
    ja és igen, amikor beállitják a natar falukat a szerveren akkor megszűnik a regisztrálási lehetőség is.
    Elég érdekes lessz...