• uwu
    Ikariamban a gamma szerveren voltam első is. Viszont játék közben rájöttem, hogy semmi értelme az egésznek. Komoly kárt nem tudsz tenni senkiben, senkit sem kehet legyőzni, nem lehet foglalni. A fosztogatás jó móka, de semmi mást nem lehet benne csinálni. Ráadásul exponenciálisan nő a nyersanyagigény. A 20-as szintű relytekhely, ami asszem a kémkedés hez kell, irreális mennyiségű nyersibe keröl, és asszem 6 év az építési idő.... szóval nagyon szar.

A klánháború tényleg eléggé hasonlít a travianra, de sokkal játszhatóbb, nem kell feláldozni az életedet minden percét, ha jó akarsz lenni. Viszont az is céltalan, én akkor töröltem mikor megtudtam, hogy akkor van vége, ha valaki elfoglalja ÖSSZES FALUT. Tudomásom szerint ez még soha nem történt meg (németeknél már megy egy ideje) a szerver egy idő után elnáptelenedik. Tehát arról szól az egész, hogy ki bírja tovább törlés nélkül. Én rendes voltam a szomszédaimmal, nem vártam meg, hogy maguktól jöjjenek rá erre, és elfoglaltam minden játékos faluját a környéken, nem a barbár falukra mentem. 7 falum volt mikor töröltrm. Ott legalább akkor is lehet foglalni, ha valakinek csak egy faluja van.