7029
-
bat777 #6789 hali, valaki tudna leírást adni, h az s9-en a classic serveren, hogyan és, h hol kell felépíteni a csodát? -
Cat 02 #6788 De az úgyis a főfaluban lesz :)
Bár s9-en nem tom lesz-e egyáltalán csodarombolás, v h csoda... :D -
#6787 nemjó,mert a játék végén sok kata kell -
#6786 sima falumban van 150 kata és 60-70 faltörö -
#6785 100katával sokra nem mész, normál szerón kell egy minimum 500 -
Cat 02 #6784 Az sztetek mennyire jó 5let h főfaluban (15 búzás) csak csatabárdos és lovas.
És egy sima 9 búzásban pedig csatabárdosok + ~100 kata ? -
Cat 02 #6783 Támadásnál csak a támadó értékek számítanak, amit a fegyverkovács növel. -
#6782 Ekkora kavarást... veterán játékosok nem tudják, hogy támadásnál számít-e a támadó páncél szintje veszteség szempontjából, vagy sem....
Ti vágjátok? -
#6781 köcce
semmi extra?
amugy télleg kell akkora sereg,h leverje a natar faluban lávő sereget? :O -
#6780 ugyan úgy kell foglalni mint egy sima falut. levered a védelemt, ami elég sok, de egy 70-80k búzafogyasztású sereg már magába lever. majd rezi bontás, utána 5-6 főnökkel elfoglalod... -
#6779 az van
bővebben?! pls -
Cat 02 #6778 Qrva sok katona van :D
Ám én arra lennék kíváncsi h s9en hős nélkül h lesz térképünk -
#6777 hello
volna egy kérdésem:
hogy kell natar falut foglalni?ha valaki tudja kicsit leírná részletesebben,mire kell odafigyelni?
köszii :) -
uwu #6776 Mind meghalnak dicstelenül, harc nélkül.
-
#6775 srácok mi történik akkor ha az egyik falum szétkatázzák és én ezért közben elküldtem másikba a katonáim, de mondjuk amig támogatásban 2. faluban vannak, addig elfoglalják az első falut. akkor mi van?mi lesz a katonákkal? -
Cat 02 #6774 Rezit építettem, ezeddig még nem nagyon foglaltam falukat, de itt volt már az ideje elkezdeni. -
#6773 ha a te faludban,akkor palota/rezidencia növeli vissza...
Ha a foglalandó faluban,akkor nincs elég kp-d... -
Hunreal #6772 Építs palotát vagy rezit. -
Cat 02 #6771 Ha a hűség 0 % micsináljak ? Gyors kihúztam tanácsházát, csináltam is ünnepséget, de még mindig annyi. -
uwu #6770 Ikariamban a gamma szerveren voltam első is. Viszont játék közben rájöttem, hogy semmi értelme az egésznek. Komoly kárt nem tudsz tenni senkiben, senkit sem kehet legyőzni, nem lehet foglalni. A fosztogatás jó móka, de semmi mást nem lehet benne csinálni. Ráadásul exponenciálisan nő a nyersanyagigény. A 20-as szintű relytekhely, ami asszem a kémkedés hez kell, irreális mennyiségű nyersibe keröl, és asszem 6 év az építési idő.... szóval nagyon szar.
A klánháború tényleg eléggé hasonlít a travianra, de sokkal játszhatóbb, nem kell feláldozni az életedet minden percét, ha jó akarsz lenni. Viszont az is céltalan, én akkor töröltem mikor megtudtam, hogy akkor van vége, ha valaki elfoglalja ÖSSZES FALUT. Tudomásom szerint ez még soha nem történt meg (németeknél már megy egy ideje) a szerver egy idő után elnáptelenedik. Tehát arról szól az egész, hogy ki bírja tovább törlés nélkül. Én rendes voltam a szomszédaimmal, nem vártam meg, hogy maguktól jöjjenek rá erre, és elfoglaltam minden játékos faluját a környéken, nem a barbár falukra mentem. 7 falum volt mikor töröltrm. Ott legalább akkor is lehet foglalni, ha valakinek csak egy faluja van. -
Cat 02 #6769 Ikariam jó lehetne ha nem lenne bugos, akkor próbáltam még anno mikor megnyílt, egész jól is ment (top 100, 1. klán), de a sok bug miatt hagytam inkább. Klánháborúról csak képet láttam, de nagyon travi klónnak tűnik, több egységgel :) -
uwu #6768 az ikariam nagyon szar, a klánháburú viszont egész jó lett, a west meg szerintem más kategória, inkáb olyan mint a battleknight -
#6767 Köszönöm!Meg találtam valami BattleKnight-ot is! -
Cat 02 #6766 Ikariam, The-West, Klanhaboru. -
#6765 Nem tud valaki hasonló netes játékot? Haveromnak kéne. Esetleg olyan ha van ahol nem tudnak akkor megtámadni ha nem vagy gépnél.
tud valaki ilyet esetleg? -
uwu #6764 Na nem kell szerénykedni, ez egy szép nagy sereg. -
#6763 támogatásként számolja -
Cat 02 #6762 Azok az egységek amikkel foglaltam ott maradnak, vagy támogatáséként számolja és vissza lehet küldeni ? -
Hunreal #6761 A tegnapi ütésem:
/Nem egy bazinagy sereg, de elvégezte a dolgát./
http://travilog.org.ua/hu/3173477/d46e409e996687dcb80efb655e91318b -
Cat 02 #6760 Nah, s9-en oda a patkány :s Pedig mindent megtett :D -
#6759 hát ezaz---akiket eddig megkérdeztem fele azt mondta megmarad másik fele meg h nem marad.
egy példa: Multi törölte egyik falumat véletlen és hozzá volt csatolva egy oázis...nos mikor visszakaptam a falumat az oázist ujra el kellett foglalnom. -
Hunreal #6758 NE hallgass tbundy-ra, mert rosszul tudja !!!
Ha elfoglalod az oázist, majd utána lebontos a hősök házát a csatolt oázisok MEGMARADNAK !!
Hogy honnan tudom? 3 éve játszom...
Tbundy! Te meg ne írj hülyeségeket, ha nem tudod!!!
-
tbundy #6757 nem -
#6756 kérdés:
ha lebontom a hősők házát attól még megmaradnak a csatolt oázisok? -
Cat 02 #6755 Baze, akadémiát romboltam rezi helyett >.< -
#6754 http://travilog.org.ua/hu/9443447/251803a4609956c9a8ae415530c02f27 -
#6753 látom speeden megindultak a csoda attackok :D tegnap 60as volt a legnagyobb :D ma csak 57es :D -
#6752 Kimaradt :D -
#6751 LOL?
-
Chunky #6750 Megoldottam a problémám.
Amikor a hőst átküldtem még nem volt kész a hősők háza.