Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
5 vezetõt küldtem és csak minimális ponton mullot h meglegyen a falu
érdemes indítani ünnepet
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
van más Neved is 😮
Úgy tûnik nem tudok becsülettel nyugdíjba menni, leszázalékoltatom magam, azaz törlök.
Ezen a szerveren amúgy sem játszottam jól. Most már nem bánom ,hogy más néven regeltem, olyan is lett...
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Your account is frozen because you play Travian from a computer used also by someone else to play on the same Travian world. I think you may have more than one account and you are multiuser.
The accounts are not registered as described in §2 and they share password - this is specifically described not allowed in §1.2 this is among other things why I am suspicious.
I have proof of aforementioned violations and now you have choice to try defend yourself or to acknowledge and repent and promise to never defy the rules again.
When this is done I will (punish accordingly and) open 1 account and the excess accounts will be deleted.
Kind regards, MH3
ups<#idiota>#idiota><#rinya>#rinya> még 15 óra :S 😄
Az nem baj, hogy odalett a sereg, mert fõfalus sereg volt, és ki akarom próbálni a nagykaszárnyázást. EZ az utolsó játékom, és még sosem csináltam, pedig lenyomtam pár szervert.
Azt hittem a katonáim becsülettel meghalnak, és lerombolom a búzákat, de 25%-al több védelem volt a kelleténél.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Swedish people are albino monkeys
A többi faluból küldött védõk a hõsbónuszból ugyan nem,de az aranyért vehetõ 10% + ból részesülnek.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Most meg germánnal még nem tom h lesz.
egyébként meg azért érdemes több faluban is gyártani védõket, mert gyorsabb, és sokkal több lehet így belõl...
és mert a védõk összevonhatóak a támadó egységekkel ellentétben, így a hõs védõ bonuszának nincs túl nagy szerepe
ritka az olyan, mikor valaki a fõfalujában gyárt nagy mennyiségû védõt
sose nyomd fullba a kretént
Ha a hõsöm elküldöm védeni egy csapattárs falujába az egyik falumból, illetve egy másik falumból is küldök védõket a csapattársam falujába, akkor a védõim megkapják a hõsöm bónuszait, vagy pedig csak azok az egységek részesülnek a bónuszból, amiket a hõsömmel egy faluból küldtem?
da annyi idõ alatt amíg ezt ide leírtad, ki is számolhattad volna 😊
vagy esetleg még itt is: http://www.traviantoolbox.com/
bal oldalt ki kell választani a szervert, meg, hogy térképet szeretnél nézni. aztán beállítod a klánodat, stb..
hol tudom megnézni azt h a klán tagjaim hol helyzekednek el?mi annak a honlapnaka címe
és hogy be tudjam haátolni ki kihez van közel...
köcce
Én arról a bizonyos "nem fõfaluról" beszéltem,amit kérdezett...
Direkt nem általánosságban,hanem az adott kérdésre adtam konkrét választ... 😊
Egyébként egyszer találkotunk olyan esettel,hogy nem tünt el egy tekercsfalu 0ra katázás után,akkor sem miután elhoztuk a tekercset...
Ez az MH szerint BUG volt...
- Ha az embernek van másik faluja, akkor eltûnik (tök mindegy fõfalu volt-e),
- ha nincs másik faluja, és ez volt az utolsó, akkor marad egy 0 pop-os falu, ami akkor tûnik el, ha a gazdája nem lép be többé. Olyan 1-2 hét után törlõdik.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Ha 0-ra katázod,s telepest küldesz a helyére,akkor nincs épület ami csökkenhetne 😊
A helyettesítéses zsiványkodást elvileg csak akkor veszi észre az MH,ha direkt rákeres...
Vagy ha nem ez volt az utolsó faluja.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Nah mind1, lekatázom, azt mennek telepesek lesz ami lesz, legrosszabb esetben összes épületem veszt 1 szintet 😄
Egész nyáron így játszottam haver accountján...
ha nem akkor megkerslek a szerveren azt rádküldöm a seregem <#gonosz1>#gonosz1><#hehe>#hehe>
ez lesz a 20. falum(összeségébe) ha minden jólmegy
a, 20 as akadémia kell, ahol még ki kell húzni a szentárot mint elérhetõ egység és legyártani, ami nagyon sok
b, fõfalut nem lehet foglalni illetve ez most kérdés lenne
2 falus embertõl lehet falut foglalni ?