• gabo91
    "Nagyon sokan nem harcolni jöttek travianozni. Inkább SimCity megspékelve kisebb összecsapásokkal. Nekik böven jó a 6 búzás, elvannak vele, esetleg 1-2 15 búzásban ott van 4-4000 katonájuk."

Nem tévedek sokat ha aztmondom, hogy kb 75-80 SimCity-zik.

Na most ez magában nem probléma, viszont az már gond ha a top klánok is erre vannak beállítva és a pontra gyúrnak, ezért az építészeket veszik be.
    Aztán, ha jön valaki táamdni akkor meg siránkoznak, csapatmunka egy nagy nulla.
    Én most s5-ön vagyok kiakadva. Megvolt beszélve egy támadás, 18órába telt az út elindultam, elvittem 3*40 katapultot. (duplán lőnek, és 12-es a fegyverzetük) 00:00 -00:03 között megy a tisztitás, majd 00:04-00:06 között a katapultok.
    Elvileg ez a felállás lett volna, beidőzitettem 00:05-re 1200csatabárd 40 katapult, majd 2 támadás melyekben 100csata és 40 katapult.

Milett a vége...
    buktam az egészet.
    Világosan megmondtam nekik, katapultozásra gyúrok, ha azt gyártok akkor nem tudok akkora táamdó seget csinálni, meg aztán régiónként elvielg van egy ember aki a klánsereget csinálja az adóból.
    Persze azt nem mondta senkisem, hogy a klánsereg védő, vagy támadó sereg.

Nem a veszteségen vagyok kiakadva, leszarom a csatabárdokat, 2-3 nap és újraképzem őket, viszont az idegesit hogy 120 katapult feleslegessen maradt ott, csak azért mert a többiek szartak a vilára.
    Reggel mikor néztem a klánjelentéseket, láttam jópár táamdást 5-6 katona kisérgetett 2-3 katapultot az üres faluba.

Ezek után ne boruljon el az ember agya. Rendesen le is osztottam a hadvezért, mondtam neki nyugodtan küldje el a levelemet körlevélbe mindenkinek... hát nem merte...
    másnap este meg már jött a levél hogy ujabb akciók stb. természetesen ebben nem fogok részt venni.