• Shaman
    Az a baj,hogy nem vagy képben,s bár az elméleted logikusnak tünhet mégsem az.
    Akkor elmondom hogy is van ez.

A KONF klán mindössze 9 tagból áll.Azon csodaépítőket tömöríti,akik nem TAPS szövetségesek.Az eredeti klánjaik,sőt azok szövetségesei is tömik bőven a csodájukat. Szó sincs arról,hogy a "KONF" klán látná el a 6 csodáját.... Volt a T.3. klán, @-V klán,HMFS,DHF stb stb (nem akarok senkit megbántani,ha nem soroltam a klánját)szóval a lényeg,hogy ezen klánoknak mind-mind volt natar falujuk,s 1 vagy 2 tekercsük. Csakhogy a TAPS és szövetségesei (akkor még a T.3. is) elkezdték a tekercseket betámadni,elszedni az építőktől. Ugye a csoda 100-as szintre építéséhez azonos klánban 2 tekercs kell. Nos volt akinek,már csak 1 maradt,volt akinek 1 sem. Ekkor (hosszú story lenne) a T.3. kivált a TAPS szöviből lett TWTopicö klán majd egy idő után a többi nem TAPS szövetséges csoda építővel megalapították a KONF-ot,így nincs problémájuk tekercs ügyileg,hisz 1 klánban van vagy 7 tekercs. és mint mondtam az eredeti klánjaik supportálják a csodájukat.
    Ugyanekkor a KONF-on belül ez a kényszerű szövi nem tudom mennyire erős. Gyanítom a vége felé még nagy széthúzások,egymás támadása lesz.
    Én is érintett vagyok az ügyben,azt hiszem viszonylag tárgyilagosan elmondtam mi történt (ettől persze sokkal komplikáltabb,hisz volt a TAPS szövi,s kikötötték,hogy minimum 15 szint különbséggel építhetnek a szövetségesek,hogy felbomlott a szövi ,tetra árulása miatt a T.3. kilépett,stb,stb)szóval hosszú és bonyolult story ez,de a lényeg,hogy a KONF egy "kényszerű" szövetség,s a saját klánjaik támogatják a csodáikat.