• uwu
    Úgy szeretek ilyen alázós levelezéseket folytatni. Ettől biztos magábazuhan aki ilyen levelekkel zaklat:

Én gall vagyok, az is óriási teljesítmény, hogy első szoktam lenni. Ha ismernéd a játékot, tudhatnád, hogy az elején a germánok a legjobbak, később meg a rómaiak, a gallokban az a jó, hogy könnyű velük játszani, de nem jók igazán semmiben. Erre a teljesítményre, hogy már nem is tudom hanyadszor vagyok első, csak egy ilyen kitűnő játékos képes mint én.

különben élvezd ki amig tart mert mindjárt befognak ahogy látom és te hülye remélem leelőznek és végre észbe kapsz teeee geci

Igen tudom, ez a hatalommal jár

te nem szerves része vagy a világnak hanem egoista vagy

Engem naponta százan keresnek fel, különféle gondokkal. Játékosok sorsárol dönzök, hogy éljen, vagy haljon.
    Szerves tésze vagyok e világnak, nélkülem minden más lenne.
    Ezzel szemben nézz magadra, egy senki vagy észre se vennék, ha eltünnél.
    Ez a különbség kettőnk között.

milyen tiszteletet teee meg milyen szint lejjebb vagy mint én meg milyen világ ura csak szrencsés vagy

Légy üdvözölve köreimben

Szerintem be kéne tiltani, hogy a koldusok, és nincstelen parasztok levélben szólhassanak a világ urához.
    Olyan stílustalan igénytelen leveleket kapok, a hozzád hasonló szolganyelvű senkiktől, hogy az már becsületsértés.
    Tudom, hogy a ti szinteteken ez a menő, de én más kaszthoz tartozom, nálunk nem így szokás kommunikálni.
    Ha már megszólítasz akkor először is illik köszönni, és mivel nem akárkihez szólsz, némi alázatot se sajnáljj beleviini.
    Aztán elkezdheted ecsetelni a nyomorod, amin talán hatalmas birodalmam legyőzhetetlen serege tud valamit változtatni.
    És végül illik a levelet szánalmas neveddel zárni, hogy lássam melyik alattvalómnak adódott problémája.

uwu a világ ura

te kis szemét mit képzelsz magadrol asziszed menő vagy mert te vagy az első