7029
-
#4169 oksa, bár lehet még várok és a bányákat felnyomom mert nagyon lassan termelnek -
uwu #4168 Legalább 3 falanxxal menjj, ha 2 falanxal mász, az egyik meghal, hiába csak 2-es a faluja! -
#4167 akkor ma még kaja farmot gyártok aztán kipróbálok 1 támadást, a szomszédom semmit se fejlődött még mióta reggelt :) -
uwu #4166 de -
#4165 amíg a 4 nap nem telik le én se támadhatok? -
uwu #4164 off
zúzás -
uwu #4163 Falanx mindenképpen kell, ha már van pár megéri mögéjük csapdágat is állítani, úgy már nagyon hatékonyak.
Szerintem az első faludba csak falanxot meg villámot csináljj, hogy tudjál fosztogatni, és téged ne tudjanak. Persze szükséged lesz felderítőkre is.
A kardos akkor kell, ha van mit zúzni. Akkor kell, ha ki akarod ütni a védelmet, utánna villámokkal kell hordani a nyerst szorgalmasan.
Ha később lesz főfalud, oda kell rengeteg kardos, meg headuan, hogy bárkit agyon tudjál verni. -
#4162 nem tom milyen környék 50-100 közötti népességeket látok térképen -
uwu #4161 Attól fögg milyen környéken vagy, és mennyi időd van játszani.
-
#4160 már csak azt nem tudom elöbb támadjak vagy védjek :) -
#4159 Én az S1-en gall vagyok,bár ugye annak hamar vége.
Támadásra kardos és haeudani.
Védeni,pedig phalanx. -
#4158 srácok a galloknál milyen egységekr eérdeme sráállni? lassan megvan minden bányám. -
uwu #4157 Én csak azért írtam neki ilyeneket, hogy szokjon le erről.
Ha valaki ilyen leveleket kap, tutira elmegy a kedve az irogatástól. Szerintem az én szövegem sokkal kultúráltabb, igaz, hogy durván alázós, de az ilyeneknek ez jár. -
#4156 no comment mindkettőtöknek... -
vass17 #4155 és hogy lehet átmenteni az aranyat, a szerverek között? -
#4154 hali, mától én is travian tag vagyok, jövök ide kérdezősködni :) -
Cat 02 #4153 http://s5.travian.hu/plus.php?id=3
arannyal lehet elérni + dolgokat és igazi pénzért lehet megkapni, de a legtöbb játékos enélkül tolja -
#4152 ilyen nevet nem talál a kereső :) -
uwu #4151 Az kell is ehhez a játékhoz, én az egómmal nyomom el az ellenfeleket -
#4150 mi az az arany? -
Cat 02 #4149 VVV - CrazyCrash
igazából csak arany miatt csináltam s5 ön falut, bár ahogy elnézem elég jó helyen vagyok h kipróbáljam a germánokat :) -
#4148 milyen néven vagy? -
Cat 02 #4147 s5 ön megöltem 2 embert és 1000. támadó vok :PO -
#4146 no komment ienek nem to minek játtszanak azért egod neked is van uwu:D -
#4145 nincsen semmi még, fél napokat várok hogy legalább a bányák kiépüljenek..... -
Cat 02 #4144 Figyu ha valaki elkezd farmolni akkor mondd meg neki h törlöm magam ha nem hagyod abba (erre abba szokták) v írj neki normális levelet
de mivel most regiztél ezért elvielg környékeden nincsenek ilyenek
nekem is pl most írt 1 srác h "mi bajod velem" semmi köszönés én meg mondtam h ha szólsz abbahagyom (azóta nincs új farmom S:) -
Br01 #4143 Van benne valami, egyébként miattam is törölte magát 3 ember (tudom nem sok hozzád képest), de egyik se írt ilyet. Én se írok soha ilyet, ez primitívség, mást nem lehet rá mondani (köszönni se tud...). -
uwu #4142 Rosszol állsz hozzá a dolgokhoz, az ilyeneken csak röhögni kell, meg persze jól agyonverni őket.
Nem is kell kiírtani, egy kicsit megcsapkodod, és el is tűnik. -
uwu #4141 Ezt lehagytam az elejéről, igazából ezzel indított, de csak a 2. levelére kezdtem válaszolni:
a kurva anyádat te faszrágó geci, nagyképű fasz, azt hiszed menő vagy mert te vagy az 1.? anyád h van, mindjárt megbaszom, szopjá le te zsidó geci! nyugodtam támadj meg leszarom!
Bocsánat, hogy ilyen szeméttel nyomom tele a fórumot, de az a valós élet a travianba, ilyen emberekkel kell együtt játszani. -
Br01 #4140 Nyugi, nem olyan rossz a játék, csak télleg tudni kell normálisnak lenni. Engem is támadtak, de ilyen leveleket soha nem írtam. Ez télleg primitívség és a játék arról szól, hogy vagy te támadsz, vagy téged támadnak.
-
#4139 kezditek elvenni a kedvem ettől a játéktól..... -
uwu #4138 írt megint:
bazd meg az anyád te geci kitűnő ja persze
ilyen csúnán beszélni, nahát... -
uwu #4137 Úgy szeretek ilyen alázós levelezéseket folytatni. Ettől biztos magábazuhan aki ilyen levelekkel zaklat:
Én gall vagyok, az is óriási teljesítmény, hogy első szoktam lenni. Ha ismernéd a játékot, tudhatnád, hogy az elején a germánok a legjobbak, később meg a rómaiak, a gallokban az a jó, hogy könnyű velük játszani, de nem jók igazán semmiben. Erre a teljesítményre, hogy már nem is tudom hanyadszor vagyok első, csak egy ilyen kitűnő játékos képes mint én.
uwu írás:
Igen tudom, ez a hatalommal jár
uwu írás:
Engem naponta százan keresnek fel, különféle gondokkal. Játékosok sorsárol dönzök, hogy éljen, vagy haljon.
Szerves tésze vagyok e világnak, nélkülem minden más lenne.
Ezzel szemben nézz magadra, egy senki vagy észre se vennék, ha eltünnél.
Ez a különbség kettőnk között.
uwu írás:
Légy üdvözölve köreimben
Szerintem be kéne tiltani, hogy a koldusok, és nincstelen parasztok levélben szólhassanak a világ urához.
Olyan stílustalan igénytelen leveleket kapok, a hozzád hasonló szolganyelvű senkiktől, hogy az már becsületsértés.
Tudom, hogy a ti szinteteken ez a menő, de én más kaszthoz tartozom, nálunk nem így szokás kommunikálni.
Ha már megszólítasz akkor először is illik köszönni, és mivel nem akárkihez szólsz, némi alázatot se sajnáljj beleviini.
Aztán elkezdheted ecsetelni a nyomorod, amin talán hatalmas birodalmam legyőzhetetlen serege tud valamit változtatni.
És végül illik a levelet szánalmas neveddel zárni, hogy lássam melyik alattvalómnak adódott problémája.
uwu a világ ura
vass17 #4136 jaja, én is tegnap csináltam, egy nap alatt felmentem több, mint 1000-et.....(helyezésben..) -
Cat 02 #4135 nekem s3 on volt h farmoltak, aztán csináltam 100 testőrséget ^^ 200/160 buzogányossal + a hőssel végzett, azóta nem farmolt senki, btw 6k adik voltam, csináltam falut és már 4.5 vok :D -
#4134 Gabo terv már ki van dolgozva(1 védésben kéne leütni...) csakhogy vki midig belevariál. nem tod ki lehet az?? -
#4133 még eddig elég jól tartod a pozíciód^^ -
#4132 Tibi regizett az arany végett aztán átvettem a falvát, azota tolom ott.
(speed-en nem ugy alakultak dolgok ahogy elképzeltem, s4 -en szintén, itt rem nem az lessz) -
#4131 üthet attol még a katapult a nagycsatáknál szokott is. a natarok mikor ütötték a világ csodás falut akkor rengetegszer romboltak a falbol le pár szintet... pedig mindent elbuktak -
Cat 02 #4130 ez se kutya :)
Punker: eleje sajnos lassú de 1-2 hét és rendesen beindul :S néha van tele raktár is :)