• gabo91
    Sorry én meg feketében voltam... az se volt jobb klán ne aggodj, csak ott minden el volt simitva.
    Nekem ott k...va jó helyem volt, nem cseszegettek semmiért se, a gond akkor keződött mikor augusztus végén változások lettek a klánban, szortiroztak stb.
    nálunk 3 ember egyedüralmat folytatott...
    és tuodd jöttek oylan levelek hogy jolenne ha mennének az sms-ek mert szegény malvern menyi pénzt áldozott a MI világcsodánkra meg a falvakra köré...
    nem kérte senkisem...
    én arany nélkül játszottam ilynere sosem fogok költeni!
    51. helyen végeztem...
    rohadtsoka ültem gép elött bár az utolso és az első 1 honapban nem anyit (elején meglo, aztán végén meg suli)
    azért lettem 51. mert ucso éjjel támadtak hátba olyanok akiknek kegyelmet és védelmet adtam elötte...
    szoval ezt aláirom, hogy nincs kegyelemem és nem lehet senkiben sem megbizni abban igazad van...
    de tudod nem egyszer basztattak feketéseket madzinék és mégis ellett simitva a dolog, mert ők madzinék...
    megnézheted a travian forumot miket irkált oda...
    mikel vádolta a multihuntert...
    "megtámadtam egy gyereket ő pedig megfenyegetett hogy kizárnak mert a multihunter őcse, majd olyan levelekre válaszotl amit a multinak irtam... bannoltak érte stb"
    kérdezem tőled, hogy akkor ez mi? ez a szintiszta igazság ugye, mert madzinék mondták...

"ebben a világban pénzel akármit el lehet érni, és ezalól a travian sem kivétel..."
    nem akarlak megnántani, de rólad is voltak itt érdekes dolgok, annó még az elején te is csináltál pár dolgot... (tudok amit tudok, nem fogok több ezer oldalt viszakeresgélni, kép meg nemhiszem hogy megvan még)