7029
  • MegaHarcos
    Az már az ő dolguk hogy szakítanak rá anyi időt amenyit játszanak,de lehet van helyettese.
  • madass
    hát nem tudom nekem ez nem rágalomnak tűnik hanem egy másik szemszögböl történő nézésnek(nézőpontnak). az hogy ők ezt ugy fogják fel mintha az életük mulna rajta és ennek érdekében havi több tízezrreket aranyra költöttek és napokatn ülte a gép elött(megjegyzés:
    1, gabo is már leírta hogy ha egész nap gép elött vannak akkor honnan is van erre pénz???(biztos a gazdag anagybácsi)
    2, egészsgéügyi és emberaségi problémái is származhattak belöle, ez akár lehet a viselkedésének a kiválto oka is ugyanis miután egész nap csak benn tolja a travit nem kommunikál értelmesen , mindent irányítani akar.)

Akkor mi is volt a cél tulajdonképpen hogy csak ők maradjanak 3-4 en az egész traviban?? ez azért eléggé elmezavaros egy elmélet és ugyebár ha már itt osztottáka a jogokrol akkor ahhoz is van mindenkinek joga hogy szabadon játtszon és ne legyilkolják miután lejárt a 3 nap védelem.

az egész honlapot teleírhatnám de asszem ez nem az én dolgom.:D
  • gabo91
    Aha szerintem elég rendesen átvetted madzinék észjárásat.
    Madzinrol tudom amit tudok igy nem csodálkozom sőt érthető az "észjárása"

Lehet háboruzgatni falut foglalni, mert valakivel öszevesztél vagy van rá ürügy, de madzinék csak mindenre kitalálták az ürügyet, mert mindenáron csak pusztitani akartak... és szartak arra hogy hány olyan ember játékát tették tönkre akiknek nincs se idejük se pénzük rá, csak SZÓRAKOZNI akartak travianon...
  • gabo91
    Kedvedért visszakerestem, de sajnos a link már nem jó, igy a kép nem látható.
    Szerintem ha akard tudni, akkor visszagondolsz rá és eszedbe jut...
    de ha gondolod le is irhatam... bár nem akarok ezért veszekedést, csupán megjegyeztem hogy nem mindenki tiszta...

• uwu
    Katapultozni, meg falut foglalni úgy kell, hogy neked könnyű legyen, kevés legyen a veszteség, az ellenfél, meg lehetőleg teljesen reménytelen helyzetbe kerüljön, és töröljön.
  • uwu
    Kíváncsi vagyok miket írtak rólam, nem olvastam sajnos.
  • gabo91
    Persze jó játékos, arannyal magában nyerni nem lehet. falu foglalás katapultozás telejen jo dolog nincs meg tiltva, csak nem mindegy hogy csinálják...
  • gabo91
    Sorry én meg feketében voltam... az se volt jobb klán ne aggodj, csak ott minden el volt simitva.
    Nekem ott k...va jó helyem volt, nem cseszegettek semmiért se, a gond akkor keződött mikor augusztus végén változások lettek a klánban, szortiroztak stb.
    nálunk 3 ember egyedüralmat folytatott...
    és tuodd jöttek oylan levelek hogy jolenne ha mennének az sms-ek mert szegény malvern menyi pénzt áldozott a MI világcsodánkra meg a falvakra köré...
    nem kérte senkisem...
    én arany nélkül játszottam ilynere sosem fogok költeni!
    51. helyen végeztem...
    rohadtsoka ültem gép elött bár az utolso és az első 1 honapban nem anyit (elején meglo, aztán végén meg suli)
    azért lettem 51. mert ucso éjjel támadtak hátba olyanok akiknek kegyelmet és védelmet adtam elötte...
    szoval ezt aláirom, hogy nincs kegyelemem és nem lehet senkiben sem megbizni abban igazad van...
    de tudod nem egyszer basztattak feketéseket madzinék és mégis ellett simitva a dolog, mert ők madzinék...
    megnézheted a travian forumot miket irkált oda...
    mikel vádolta a multihuntert...
    "megtámadtam egy gyereket ő pedig megfenyegetett hogy kizárnak mert a multihunter őcse, majd olyan levelekre válaszotl amit a multinak irtam... bannoltak érte stb"
    kérdezem tőled, hogy akkor ez mi? ez a szintiszta igazság ugye, mert madzinék mondták...

"ebben a világban pénzel akármit el lehet érni, és ezalól a travian sem kivétel..."
    nem akarlak megnántani, de rólad is voltak itt érdekes dolgok, annó még az elején te is csináltál pár dolgot... (tudok amit tudok, nem fogok több ezer oldalt viszakeresgélni, kép meg nemhiszem hogy megvan még)
  • uwu
    Az omenes akció tényleg eléfg vad volt, de a kémektől másképp nem lehetett megszabadulni, csak többszöri szűréssel.
    Bennem megbíztak, mégse avattak be, csak szóltak, hogy lesz pár fura dolog. Nekeem semmivel nem kellett foglalkozni, csak beállni abba a klánba amelyikben Madzin a vezér. Két hét alatt, vagy 5-ször klánt kellett váltanim, azt sem tudtam ki-kivel van. Aki közben kihullott, azt kinyírtuk.
  • MegaHarcos
    Az kétségtelen hogy Madzinék nagyon jó játékosok(nem is a falufoglalással meg katázással van gond).Hanem hogy az egész szervert átverték...
  • uwu
    Ez hazugság.
    Madzinék profin játszottak, és meg is nyerte volna a játékot a Pannon, ha nem lépnek le. Sajnos az ilyen jellegő rágalmak miatt lett elegük a játékból a speeden, és leléptek. Nélkülük a Pannon egy romhalmaz lett, hiányzott a professzinális vezetés.

Nem mások szórakozását akarták elrontani, csak győzni akartak. Tudod ez egy STRATÉGIAI HÁBORÚS játék, ezért kell agyonverni, kíírtani, nullára katapultozni másokat. Csak úgy győzhetsz, ha más kárára gyarapszol.
    Illetve szemmel láthatóan lehet úgy is, hogy mindenféle rágalmakkal ki kell kezdeni a legjobbakat, hogy elmenjen a kedvük a játéktól, és akkor már szabada terep.
  • Cat 02 #3995
    germán?
  • TIBI
    Ha kell valakinek S5ön van 82es népességű 32es sereggel rendelkező falum... nem akarom folytatni, szal odaadnám, jelenleg 40. vok a toplistán, jól farmolható környéken van
  • Cat 02 #3993
    haverhoz v jó messze
  • ColdFire
    hmm, katonáimnak nincs vmi rejtekhely? :D
    ha nem vagyok gépnél, és támadnak, egyfolytába egy csomo megpusztul, nem tudom hova küldeni őket :c
  • ToCsEk
    Hát ez elég durva. :(
    S1 még nem induklt ujra csak érdeklödtem hogy menniy idő van még hátra, de még jópár hónap :D.
  • mama2
    Ez a játék...TÉKKKKKK-esen jó:).
  • sweech
    ha katonát ölsz
  • vass17
    Támadópontokat pontosan mivel lehet szerezni? mert egyszerű farmolással gondolom nem?
  • Cat 02 #3987
    anyuci kedvence?
    esetleg maffiózó xD
  • Requiem88
    engem érdekelne hogy mi történt még, és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül... leírhatnád azt a "sokmindent" :)
  • MegaHarcos
    Egyelőre 4 csoda épül 1 van 13-as szinten azaz még jópár hónap...
    Hát az omen-nel jól átverték a szervert,amúgy az a 15x15-ös körzet nem csak 1 embernek volt...
  • gabo91
    miért véget ért már? Hol tart most ott a natar dolog?
  • gabo91
    sorry, hogy kicsit késik a válaszom :)

Hát elégé etikátlan módzereket használtak, az omen dolog csak egy a sok közül.
    Úgygondolom egy játék a travian, ingyenes mindenki számára elérető, de nem kötelező. Ha nem tetszik hagyd abba, de ne vedd el másoktól a lehetőséget az örömet. Nos itt nem ez ment.
    Megvádoltak embereket mindenféle dologgal, csak mert erősebek voltak náluk, "sok lúd disznót győz" elvet követve persze hogy nekik lett igazuk és az ellenfél eltünt.
    A kissebbeket meg szépen megfenyegették, hogy adják át a falujukat, amenyiben nem teszik ezt akkor elveszik.
    Azt hitték nekik mindent lehet, ők a travian királyai mert arannyal játszanak, és nehogymár egy "senki kis szar" arany nélküli nyerje a játékot. Ha fizetnek érte akkor nem veszíthetnek.
    Amikor voltak a szervertámadások nekik volt a legnagyobb a pofájuk, olyanokat irogattak a fórumon, hogy beperelik a szolgáltatót, mert most is megy a raktárba a nyers, de az televan és a szerver nemjó, igy nekik hatalmas káruk keletkezik, és ők fizetnek érte tehát jogaik vannak stb stb stb...
    nevetséges volt... a való életben tartanák be enyire a szabályokat meg a jogokat :)
    Mondanom sem kell, hogy a topp játékosok megint csak fenyegetve lettek, hogy vagy jösz hozzánk, vagy holnap kezdheted az ujraregizést...
    aztán "ne fürgyé le" profiljában volt kiirva valami oylasmi, hogy aki a 10 kockás közelében van az jobb ha költik, mert...
    És hogy ekkora meg akkora körzetében nem lehet sereget tartani mert levágja, meg megbüntet érte stb.
    MAdzin ha unatkozott akkor keresett valami jól fejlődő játékost, és szarrá katapultozta.
    a játék elején ugye, hogy joban menyen a szerkér elég rendesen tankolták őt nyersivel klántársai.
    OMEN ügyről pedig ami levan irva az egy töredék, annál sokkal de sokkal többet tudok/tudtam, de a teljes igazságot én sem ismertem...

Eléggé tiszteségtelen lett a travian is, a multihunter is kivan szollgáltatva ilyen szemétládáknak.

Sokmindent lehetne még mesélni, de akkor az egész oldalt az én hsz-em tőltené be :)

Egy gondolkoztató gondolat...
    Ha egésznap a gép elött ülnek és lesik traviant, akkor nagyon melozni sem tudnak, ám mégis havonata több 10k pénzt kőltenek rá...
  • ColdFire
    wtfzomg:

» 1 Támogatás -1:0-1:0-1 óra
  • Requiem88
    mi nem csalunk. és amúgy nem is létezik.
  • sweech
    de
  • Horus25
    Nem tud valaki travian csalást?
  • ToCsEk
    S1 szerintetek mikor indul ujra?
  • Bercyke
    legjobb zsákmány: 12000 12000 12000 11000
  • kzoard
    igen, ha 10 szintű a főépületed, akkor mindegyik épületet letudod bontani szintenként a főépületben.
  • CSOki444
    juj nagy balfasz voltam s4 en rezidencia helyett palotát huztam fel..még csak elsö szintű hogy lehet ezt megcsinálni hogy rezi legyen helyette? lehet vhogy törölni??? köszönöm.üdv. jo játékot mindenkinek!
  • F1re
    nem tom:D
  • kzoard
    én mindig ÉNY-on és mindig gallal, amit eléggé jól kiismertem már, és nagyon is jól tudok használni, akár támadásban akár védekezésben.
  • Cat 02 #3972
    melyik égtájon vgay?
  • F1re
    XDDD az szep :D
  • ToCsEk
    s1,s3,s4,s5,speed :D
  • F1re
    gyere te is 25re is :D 2 napja indult
  • Cat 02 #3968
    s3,s4,s2 :)
  • madass
    áhhh már 6 os szintü a hősök házám speeden, van itt a környékemen 2 oázis ami jól jönne....éshát mivel csak én meg még két ember oljuk rendesen itt.....