Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

új faluhoz hány telepes kell?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

TS Zolly
Legalább a 29 faludból lesz mit elfoglalnom. Van rá még talán pár hetem. 😄DDDD

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Pl 3x gyorsabban történnek az események.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

ToCsEk
nah idegesít hogy nemtudom a különbséget a "speed" és "normal" szerver közt. Valaki pls mondja el hogy mi a különbség.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

gabo91
<#eljen> nem kis teljesitmény normál szerveren...
hány falud van amugy?
(nekem 29 faluval van most 22ezres népeséggem.) Igy sem volt egyszerû megtermelni a rengeteg kulturpontot... 5faluban ment minden nap a nagy ünnepség... ezenkivül 15k+ os termelés (most már 20k/nap) igaz most már anyira gondban vagyok a sok nyersel, hogy minden falumba raktam tanácsházát és mindenhol ünneplek 😊

s2 pár órán keresztül nem volt elérhetõ. gondolom karbantartás volt...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

nekem most 22000-ez népességem van a S1-en de a speeden akarok játszani,akar akar cserélek vele falut.Vagy esetleg aki olyan kezdõbb vagy nem ér rá akkor én segítek neki fejleszteni.(bár az enyém se egyszerû😄)
aki akarja szívesen segítek neki,aki akarja írja le itt és felveszem msnen
Nagyon sok múlik azon hova kerülsz.Az s3-on a mostaninál roszabb helyet el se tudnék képzelni az elején megpróbáltak lefarmolni többen is aztóta békén hagynak,de ki tudja meddig.Farm nincs a termelés normálon meg szinte semmi a speedhez képest.Bár én a speedet szeretem...

Láma!
igen

Mert???Kész lesz a Vcs???
Láma!
fejezd már be...

pár hét mulva regisztrálhatsz

Na halljátok valkaki a speed 3xen adjon falut,csinálom vele,még aranyat is rwendelek,plz
gabo91
Néhány érdekes, és hasznos kép...

világcsoda, nagyraktár, és nagymagtár látható a képen

natar fõfalu tartalma, (s1-en is ilyen sereg várható)

ilyen oázis falvakban õrizték a terveket a natarok. (van benne egység és épület is, kincstárat le kelett rombolni)

(remélem nem sértõdik meg senkisem a képeken, nem reklámozok senkitsem)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Gondolom ott is nagy a nyüzsgés a natarok végett 😊
érdekes speed-en is mindig 20h után kezdõdtek a problémák elötte semmi gond sem volt.

gabo91
persze sok idõ és energia a speed. kinek melyik stílusú játék jön be.

a gond az, hogy speed szerverre is anyi játékos enged be, mint egy normál szerverre. Pedig ott vagy 10x több esemény keletkezik...
Egyszerre kettõ speed szervert nem fognak üzemeltetni. (bár a portugáloknak is kettõ van) Kicsit szigorubban kellene kezelni a multizást.

#3217: speed-en eleinte a ddoc támadás végett voltak gondok...

S1 20 óra után... (bár nem mindig)

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Sziasztok,nekem valaki a speed3x-ról egy falut adna???Én közösen fejlesztem vele,sõt még szerzek is rá aranyat,plz,csak olyan aki megbízik bennem és énis benne,köszi
gabo91
Melyik szerverre gondolsz?
speed-en volt 1-1,5 hónapos idõszak amikor tényleg idegtépõ volt... most 2-3 hete, hogy már talán nincs vele gond.
Normál szervernél nem tapasztaltam még torlódást (igaz, csak az s2-ön játszom)

(az idegtépõ, mikor lerabolod magad csapodna a táamdás igy ürited a falubol az egységeket. De várnod kell 40-50 percet hogy végre csapodjanak a torlodás végett... viszont igy már nem tudod visszahivni az egységeidet...)

de sokan ... s3 on többen vannak mint s1 en

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

sweech
én nem :0

sztem mindenki megy s4 rE 😄
én is ... kipróbálom a gallokat/germánokat

Requiem88
én speed-re nem megyek, bár régebben szerettem... nagyon nagy volt ott egyeseknek az arca és seggfejek voltak...
meg amúgy se lenne idõm rá :S
jó lesz nekem az s4, ott komolyabban fogom venni majd 😊

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

server 3 on ?

bár az a 6 katona 😄

így is elég sûrûn van adattorlódás, kell az az s4...

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

Láma!
gondolkozz már egy kicsit!!!
tegyük fel, egyik éjszaka azt látod, hogy megindul ellened 3 támadás. gyorsan hivsz támogatást mert nem tudod hogy mekkorák a támadók sergei. odaérnek, és látod, hogy nem is olyan nagyok, bedarálodnak, te meg veszitesz néhány (jonéhány) védõt, plusz a támogatók egységei közül is párat.
namost nyugtázod ,reggel felkelsz, és azt látod hogy meg sem történt a támadás, nem veszitettél embert, ahogy a támogatók sem, sõt! tudod hogy kik akarnak megtámadni,és pontosan mekkora sereggel tudnak jönni. szerintem nem ülnél, és várnád hogy jöjjenek megint...
szóval a vadászból hirtelen vad lett...
és még ezek után állítod hogy nem nyert vele a 300????

gabo91
De minek?
Másfél hónapja indult az s3. (inkább már két hónapja)
Tavaly dec-ben indult s1
idén áprilisban indult az s2
mind1 õk tudják...

egyébként, ha minden jól megy akkor jövõhéten vége lessz a speed szervernek. Hamarossan az is újraindul (multihunter azt írta, hogy 1-2 héten belül)

vsly
nyert????
Akkor nyert volna ha bedarálódnak az ellen katonái,s nem tudnák másokra küldeni...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Láma!
és ha nem áll le a szerver, még nagyobbak lettek volna.
de leállt, igy apollon tudja kik mentek ellene, és mekkora sereggel...
szóval nem kicsit nyert a 300 ezen a szerverleálláson...

Rise Against
ezek mondjuk elég kis csapatok voltak. Egyedül van annyi katonám mint kettõnek együtt D:

vsly
Jahh,és hogy mekkora "volt" a bukta:
1
2
3
4
5
6

vsly
A támadás elött "véletlenül"kilépõdtek emberek a klánból...(nem maguktól léptek ki,s nem is a követség tulajdonosa léptette ki õket-legalábbis nem az eredeti...)
"véletlenül" letiltódott a körüzenetek opció(így nehéz megszervezni egy védekezést ugye...,na persze azért sikerült😊)

Persze ez lehet mind-mind a véletlenek közjátéka....

Na de én nem akarok flémet szítani...csak gondolkozom<#whatever>

Requiem88
nem igy gondolta. betámadták a 300-at, rohadt nagyokat buktak, vissza lett álltva a szerver.

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Láma!
be merték támadni a 300-at, inditsuk ujra a szervert, hadd tudja meg a 300, hogy mivel mennek ellene....
ugyanolyan szánalmas feltevés mint a tied.
de ezen akkor is a támadók buktak hatalmasat....

és küldönben honnans szedtétek hogy a támadás miatt volt mindez?

Láma!
mint pl?

vsly
Meghát az a támadás elött volt még sok véletlenül egybeesõ furcsaság is...

Carlos
Szánalmas lenne.

Þór vígi þessi rúnar

Requiem88
hehe ja 😄
bár ezen még nem gondolkodtam, de van benne realitás..

vsly
Az azért érdekes,hogy iszonyat nagyot buktak a Holnaposok,s jéééé...újraindul a szerver....

Requiem88
valami szerverhalál volt, hála a HolNap klánnak. Egyszerre támadtak, rohadt sokan, így információtúlcsordulás miatt behalt a szerver, másfél nappal elõbbre állították :S
pedig már volt egy elfoglalt völgyem is... :S
a raktáraim meg tele voltak.egységeim is tûntek el, épületekbõl meg egy-két szint. idegesítõ.
Elõször azt hittem elraboltak az ufók és egy korábbi idõben dobtak vissza. nem értettem miért olvasatlanok az elolvasott üzik, és miért nem olyan szintûek az épületek mint voltak és nem értettem hova lett az oáziom. a gumiszobába meg nem engedtek be itt az sg-n, pedig tegnap még voltam. 😄

mike0013
olvassatok híreket is néha, ki van írva
amúgy eléggé szar volt ez így, rengeteg nyersi kárba veszett a 100%-os telítettség miatt, és ráadásul még rengeteg idõ is a fejlesztések miatt😞

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

zoltan93
s3-on mindekinek kimaradt egy nap?

pedig csak s3 on van buganc 😊

nekem sikerült arra kelnem h megint fullos a rakár :S (7800/7800 mindebõl) de legalább fejldõik a Caesaris xD

sweech
nekem 50 csatabárdosom tûnt el :C

az lol hogy nekem volt 20 csatabardosom es meg meg sok mas 1seg es ma reggelre csak a acsatabardosok eltuntek es az is eltunt hogy kifejlesztettem 😄 ujra kell kifejlesztenem akademiaba az lol ?😄
vsly
"ha a germánnak egyszer leverik a seregét, onnantol ö farm... "
ha az elején nem gondol a védekezésre,csak akkor!!!
A lándzsás+Paladin azért elég erõs védelem.+a Palával jól lehet rabolni.

A gall hátránya,hogy mire felépíti a védelmét,majd sereget gyárt,addigra mindenki megerõsödik körülötte.

A római egységek meg drágák,indulni nehéz velük.
+a védekezésnél is felesben kell használni a testõrt+légiót...

Szerintem a germán a nyerõ,mert az elején rengeteget lehet rabolni,s a zsákmánnyal ügyesen gazdálkodva behozhatatlan elõnyre lehet szert tenni.

Láma!
ha a germánnak egyszer leverik a seregét, onnantol ö farm... hosszútávon nem jok, az elején elhuznak seregben, de aztán kész...
romai gyorsan fejlödik, ha hagyják!! ugyanis hiába épit duplán, 1000ret véd csak a rejtekhelye, igy a legtöbben öket probálják farmolni, nem kevés sikerrel.

ez így van, bár a gallok többoldalúak, mint ahyogy leírtad. Például ott van a csapdakészítõ, amivel az elején nagyon jól bevédheted magad és ezzel gyorsan tudsz fejlõdni. Az viszont már igaz, hogy igazi védekezõ stílus kell egy átlag gall faluhoz, de ha ügyesen fetuningolod a termelés könnyen lehet nagy sereg belõle, akik inkább a nyersire mennek (Teutet villám)és így visszatérítik a kiképzési költséget.

Requiem88
én (bár van még idõm bõven) nem tudom eldönteni mi legyek.
a germánban az tetszik hogy hamar legyaláz mindenkit, azonban az igazi ereje nem a minõségben hanem a mennyiségben rejlik, ami ugyebár elég nehezen tartható fenn, tekintve hogy sok ember sokat zabál. meg lehet persze oldani 9 meg 15 búzás falvakkal, de az elég bonyolult.
a gall tetszik talán a legkevésbé, drágák az egységei és leginkább védekezõ nép ahogy látom... az egyetlen ami tetszik bennük az a sebességük bár nem sokat érek vele.
a rómainak pedig szintén drágák aze gységei, de jók, sokkal jobbak mint a germánoké. nekik a minõségben és nem a mennyiségben rejlik az erejük, ezért késõbb rohadt jók lesznek. addig viszont szopás van, mert elég késõn lehet elkezdeni gyártani a sereget. viszont gyorsan lehet fejlõdni velük, a dupla építkezést kihsználva. szerintetek? 😊

Requiem88
pontosan. farmolj le mindenkit azonnal, mutasd meg hogy a környéken te vagy a fõnök és ne hagyd õket élni. ez a germán életstlus 😊
én azokkal tolom most, és bejönnek 😊

ToCsEk
s4-re majd én is regelek, germánokkal leszek. Valaki segítene? Valami ötlet? Hogy érdemes velük kezdeni? Mindent bányát felhúzni 1es szintre aztán fõépület meg gyülekezõtér meg kaszárnya és fosztogatás?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

ToCsEk
s1en megjöttek a natarok. wuháá<#violent>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?