• gabo91
    sorry, hogy kicsit késik a válaszom :)

Hát elégé etikátlan módzereket használtak, az omen dolog csak egy a sok közül.
    Úgygondolom egy játék a travian, ingyenes mindenki számára elérető, de nem kötelező. Ha nem tetszik hagyd abba, de ne vedd el másoktól a lehetőséget az örömet. Nos itt nem ez ment.
    Megvádoltak embereket mindenféle dologgal, csak mert erősebek voltak náluk, "sok lúd disznót győz" elvet követve persze hogy nekik lett igazuk és az ellenfél eltünt.
    A kissebbeket meg szépen megfenyegették, hogy adják át a falujukat, amenyiben nem teszik ezt akkor elveszik.
    Azt hitték nekik mindent lehet, ők a travian királyai mert arannyal játszanak, és nehogymár egy "senki kis szar" arany nélküli nyerje a játékot. Ha fizetnek érte akkor nem veszíthetnek.
    Amikor voltak a szervertámadások nekik volt a legnagyobb a pofájuk, olyanokat irogattak a fórumon, hogy beperelik a szolgáltatót, mert most is megy a raktárba a nyers, de az televan és a szerver nemjó, igy nekik hatalmas káruk keletkezik, és ők fizetnek érte tehát jogaik vannak stb stb stb...
    nevetséges volt... a való életben tartanák be enyire a szabályokat meg a jogokat :)
    Mondanom sem kell, hogy a topp játékosok megint csak fenyegetve lettek, hogy vagy jösz hozzánk, vagy holnap kezdheted az ujraregizést...
    aztán "ne fürgyé le" profiljában volt kiirva valami oylasmi, hogy aki a 10 kockás közelében van az jobb ha költik, mert...
    És hogy ekkora meg akkora körzetében nem lehet sereget tartani mert levágja, meg megbüntet érte stb.
    MAdzin ha unatkozott akkor keresett valami jól fejlődő játékost, és szarrá katapultozta.
    a játék elején ugye, hogy joban menyen a szerkér elég rendesen tankolták őt nyersivel klántársai.
    OMEN ügyről pedig ami levan irva az egy töredék, annál sokkal de sokkal többet tudok/tudtam, de a teljes igazságot én sem ismertem...

Eléggé tiszteségtelen lett a travian is, a multihunter is kivan szollgáltatva ilyen szemétládáknak.

Sokmindent lehetne még mesélni, de akkor az egész oldalt az én hsz-em tőltené be :)

Egy gondolkoztató gondolat...
    Ha egésznap a gép elött ülnek és lesik traviant, akkor nagyon melozni sem tudnak, ám mégis havonata több 10k pénzt kőltenek rá...