• ToCsEk
    Valki pls világosítson már fel. Nem értem én ezt a rezidencia meg a palota közti különbséget. Ugye ezt irja:

Rezidencia
    A rezidencia egy kis kastély, ahol a király tartózkodik, ha látogatóba érkezik. A rezidencia megléte megakadályozza a támadókat, hogy elfoglalják a falut.

Palota

A palotában a birodalom uralkodója lakik. Ha a faluban van egy palota, akkor a falu kinevezhető fővárosnak. A fővárost nem lehet elfoglalni.

Csak ott építhető kőfaragó, valamint kizárólag a főváros környékén található nyersanyaglelőhelyeket lehet 10. szint fölé fejleszteni.

Nah már most nekem s1en Rezidenciám van és simán lehet 10fölé vinni a bányákat meg építhetek köfaragot is meg a többi +25% adó épületet.. Nah hogy is van ez? Elvileg csak ha van Palota akkor építhető.. nem értem..

Palotám még nem volt... ezek szerint tök mind1 melyiket rakod le egy 15búzamezös faluba mert mind2nél elérhetö a 10+os bánya ezek szerint nem? Hogy lehet csinálni főfaluból fövárost? vagy föfalu = föváros? Valaki magyarázza már el ezt az egésszet.... THX