Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Küldjetek má pls a - 63, - 80-ra szerver 3-n sereget nékem, ha van felesleg.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

gabo91
nem, csak többet tudsz csinálni. (esetleg rövidebb idõ alatt készülnek el, de ez nem biztos)
szintenként +10 csapdát készíthetsz...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Rise Against
200 fölötti népességûeknek s3-on van hely az Attila klánban. Dél-Nyugati. Csak szóltak, hogy kérdezzek utána, hogy van-e valaki aki jönni szeretne. Még csak. 70.-ek vagyunk, de van sok hely, szal fejlõdünk.

Requiem88
nem. akkor többet csinálhatsz.

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

tigeroo
jólvan. most 55 egységgel támadt (7buzogányos 7 druida lovas meg hõs..)
csinálok 60 csapdát a héten és reménykedek hogy annál kevesebbel jön😄
ugye ha fejlesztem a csapdakészítõ izét akkor olcsóbbak lesznek a cuccok?
Requiem88
koordináták...

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

a rabló tamádásoknál az a x y mit jelent?
hm csapda az olcsó nem ? 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Requiem88
egyik haverom csatajelentése.
Az a fõnök fájhatott 😄

mike0013
kösz, kihagyom😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Rise Against
de ha a 20-at hamarabb elengeded, akkor a 10 fog belesétálni -.-

tigeroo
nemjó mert
tegyük fel hogy van 10 csapdám (jobb esetben 20)
nulla seregem van (bár most csapdám nincs és van pár phalanxom <#smile>)

akkor jön 30 egységgel, 20 csapdába kerül ,a maradék 10meg kiszabadítja a 20 katonát és elsétál
Aradebil2
csapdákkal cumiztasd be😊

egyszer betámad,bennragad x. akkor ugyye jön kiszabadítani. miután látod h jön a felszabadító csapat,engedd el a foglyokat,javítsd meg a csapdákat,és ugyanugy bele fog esni😊 nagyon idegesítõ tud lennixD

yodi-t tamad le 😄
mike0013
segítenék...
csak 7 órányira van innen, addig bárki legyárt rengeteg csapdát, meg felkészül😞

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

tigeroo
ezt a speti nevû tagot nem akarja valaki lezúzni? 50fõs hadsereggel támad (Babylone a falu neve...)
igaz csak buzát tud csórni de a csapdából is kiszabadít mindenkit..:s
amugy meg igaz hogy 0 hadseregem van, de 4es szintû cölöpfallal a falu lakosainak nemkellene védenie?:sa leírásban az volt irva, mégis semmi vesztesége
Rise Against
most nagyjából semmim sincs, csak egy ezres mindenbõl :p fosztogatni pedig nem tudok senkit a közelben

Requiem88
búzád van még? <#nyes>

Rise Against
Termelés:
Fa: 260 óránként
Agyag: 260 óránként
Vas: 220 óránként
Búza: 124 óránként
Egységek:
1 Hõs
120 Buzogányos
10 Lándzsás
60 Csatabárdos
15 Felderítõ
5 Paladin

- 63, -80-ra kérnék erõsítést.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Termelés:
Fa: 110 óránként
Agyag: 110 óránként
Vas: 121 óránként
Búza: 83 óránként

egységek:
0
egyéb: 1 es palota, 1 es hõsök háza
népesség: 181
😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Requiem88
Hogy álltok?
Én:
Termelés:
Fa: 500 óránként
Agyag: 500 óránként
Vas: 350 óránként
Búza: 329 óránként
Egységek:
1 Hõs
100 Buzogányos
1 Felderítõ
Egyéb: Hõsök háza 9-es szint, Rezidencia 7-es szint (de még ma meglesz a tizes, aztán gyártom a telepeseket ^^)
Népességem 300.

tigeroo
hehe a csávó már megint támad...pedig elengedtem a foglyait...igy jár megint... 20perc múlva támad addigra lesz +3 csapdám ^^
Requiem88
jaaaaaaaaaa azt hittem még s3 😄

TS Zolly
Ez a speed szerver. Itt már a végjáték megy. Ma került be a játékba, a viágcsoda terv rajzai.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

sweech
"Minden falu rendelkezik bizonyos alapszintû védelemmel. Amennyiben egyetlen egy egységgel támadsz, mindíg veszíteni fogsz, kivéve ha erõs lovassággal támadsz. A kimondottan védelemre specializált csapatok - mint pl. a phalanx a galloknál - teljesen alkalmatlan a támdásra."

Requiem88
szívinfarktus... elõfordul 😄

Requiem88
máris háborúztok? 😄
korán kezditek 😄

zoltan93
Nekem már volt olyan hogy megtámadtak és semmi seregem nem volt és mégis meghalt 1 embere azt hogy csinálta?

TS Zolly
Segítettem volna, ha nem pont veletek álnánk háborúba. 😄DD VVK-BME klán. 😊

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

tigeroo
4es cölöpfallal😊

amugy már megint kötekedett valamelyik..hál' istennek azonnal elkezdtem csapdákat kreálni...eredmény
madass
sziasztok vki speeden nem tudna támogatást küldeni?????
adataim: játékos: madass
falu ahova kellene a támogatás: Horvátkimle
elhelyezkedés: dny
Szükségem lenne ákllandóan védökre

A segítséget nagyon meg köszönném

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

mike0013
mirõl beszélsz?
phalanxok gyengék támadásban, inkább védekezésre valók...
ezért lett ilyen, a theutatok igen erõsek támadásban, de mivel alig voltak, ezért meghaltak...

Rise Against
dehát ez a végkimenetel tisztára hülyeség 😄
kétszer annyi egysége volt, ráadásul katonáid védekezése feleannyi mint a támadók sebzése. SZal szerencséd volt, mert félrekalkulált a gép, vagy nem tom 😄

sweech
ha mégegyszer meg mer támadni, jónagy fasz 😄

Kiléptem Sg klánból és elmentem abba az izébe, ami bevolt másolva.

Requiem88
hogyan kéne még jobban megfingatni? 😄 most bukta el a seregét 😄

tigeroo

megkéne fingatni ne szórakozzon már itt (amugy jo hogy 8as a rejtekhelyem csakhát a sok bakámat sajnálom...igyis lenne már 100+ csak betámadtam egy völgyet anno...60valahányat vesztettem el akor)
precision
megoldottam... 😊

Bazinga!

precision
Hi!

Egy nagy marhaságot csináltam travianban, egy elhagyatott falut farmoltam már egy jóideje, és rablótámadás helyett támogatást nyomtam véletlenül 😄 Szal most ott vannak a katonáim az elhagyatott faluban (sztem a tulaj már rég nem lépett be, mert már jóideje ugyanannyi a népessége, és katonái sincsnek sosem). Van valami megoldás, hogyan kaphatnám vissza az embereket ? 😊

Bazinga!

ChaosTeam
nyersi mindíg jóljön pláne az elején....
Oks, de, ha kell nyersi és épp van - mostanában hiány cikk minden -, akkor küldök kereskedõt.

ChaosTeam
Messzi vagyok tõletek 😊
Jó, csak elõször azt hittem nekem adod.

sweech
olyasmi 😄

Vagy nem nekem küldöd<#hehe>, hanem magadnak?

Rendben, így már télleg esélytelen ott.
Szerver 3-n koordinátáid mik?
Nekem az, ami ott van a bannerben.
Legend Killer.
Egyébként sok sikert!<#eljen><#hawaii>

Öhm, miért is?
De thanks.
Visszaadjam majd?

ChaosTeam
Szerver 1-et hagyom, elég esélytelen lenne egy 0-s felhasználóval elelõzni egy 4000-5000 -es népességû embert, pláne mert éjjel-nappal az oldalon lóg.... nameg regeltem egyet S1-re egybõl berakott 3 600-900 -as népességû falu között.

inkább s3-ra mentem, ott egy egész induló csoportba rakott be, így talán van esélyem, hogy ne romboljanak 0-ra..
sweech
küldöm búzát többi faluból