• gabo91
    nem elég az.
    Speed-re úgy regitünk egy ismerősömmel, hogy másodpercre pontosan... nem vitszelek másodpercre pontosan... kicsit odéb tette a szerver. Ha regizel akkor nem pakol mg le. Csak az első belépéskor. Egyszerre kell regizni is azért, meg egyszerre kell belépni. Sokat számít. Én azt mondom ha leszünk jopáran akkor probáljuk meg.
    Ám rossz emlékeim vannak klán alapításól.
    Mi is ezt csináltuk a speedre. S2-es klántársak meg ismerősökkel csináltuk. Én és egy csaj voltunk az alapitok. Aztán a környékről vettünk be embereket még. A klán szépen ment 7-ek voltunk a ranglistán. Erősek voltunk. R.T. volt a nevünk talán páratoknak ismerős.
    Ám sok volt a gond, páran lázadoztak nem tetszett nekik a szövetséges mert nem tud farmolni, de egy ember érdeke vagy a klán érdeke... aztán mindig csak pofáztak a hátam mögött igy fogtuk magunkat azokkal az ismerősökkel akikkel joban voltam és kiléptünk. A leány nem csinált semitsem, nem tudta kezelni a problémákat, másnap reggel a klán ketté vált és egymással kezdtek háboruzni. Majd utánna ment mindenki amerre látott...
    Szoval igy tartok egy kicsit a kláncsinálástól.
    Ahoz pedig ohgy csak SG-sek legyünk ahoz kevesen vagyunk szerintem... de meglehet probálni ha nemválik be akkor beolvadunk valahova.