• BlackRose
    Nem, mert szükségem van a konfigra, sőt van amire nem is elég. Ha hiszed ha nem komolyabb fejlesztések felzabálják ezt a gépet is, ha nem lenne szükségem rá, nem dobtam volna ki a pénzem érte, nem vagyok gamer a gépemen egy játék sincs (kivéve azt a pár vackot amit a Windows telepít, ha azt játéknak lehetne nevezni).

wannek:

Állami válalatok... hahaha na ne viccelj / láttál te még állami válalatot olyan területen ahol a monopól helyzet nélkül (valódi versenyképes szférában) nyereségel dolgozik. És ha létezik ilyen abban is az emberek dolgoznak nem az állam, az állam csak az adófizetők pénzét vette el és saját tőkét csinált belőle... nem gondolod, hogy ez rablás? Nincs olyan állam amely a GDP 2%-ánnál többet termeli (Kubát és a hasonló szegény-gyűjtőtáborikat nem számítom) és nincs olyan állam amely a GDP minimum 30% de akár 50-60% is felzabálja. Milyen termelés ez? Nem okoskodok, egy beszart dolog amit leirtam sem az én gondolatom, több könyvben olvashatod magad is. A baj éppen ott van, hogy a világon ma egy rendszer egy berendezés van (az intervencionalista, mixed economy) én vagyok az aki egy másikról beszél, egy másikról amelyet ma teljesen kiűztek a világból és amelyiknek amikor részben egy néhány évig létezni kezdett köszönheted te is meg én is a világ legnagyobb technikai vivmányait, azt, hogy ma nem kell 16 órát dolgozni a betevő falatéret és azt, hogy is, hogy most gépelhetjük ezeket a "felesleges" sorokat és, hogy nem kell libatolat mártogatni és sárga méregdrága pergamentra írni.