babajaga#40
"Egyrészt azért ennyi az allergiás ember, mert egy részük olyan anyagokra allergiásak, melyek 60 éve még nem is léteztek /sok kis "E"/"
Kissé vagy inkább nagyon tévedsz mert kémiai ismeretek hiányában nem tudod hogy az E-k 70%-a legalább, a természetben előforduló anyag vagy annak kivonata, tehát többszáz éve léteznek és csak azért nevezték el e-nek hogy ne kelljen a teljes nevét leírni. A vanilin is E a céklalé is E a C vitamin is E és folytathatnám a sort. Ha nem használnánk E-ket akkor milyen íztelen ételeket ennénk. A konyhasó is E még a marhának is van annyi esze hogy az kell neki (vér). Tehát nem kell ismerethiány miatt úgy beállítani mintha az E-k csupa szükségtelen mérgek lennének mert nem igaz, az összes fűszer E. Élesztő nélkül lehet kenyeret sütni? Az is E. A tojássárgája is E. Van aki a tejre is allergiás.