• debut12

Szia.

Szerintem neked is elég fura a felfogásod. A természeteben nem véletlenül működik a kiválasztódás. A nem életképes, genetikai selejt(gyenge) elpusztúl, így a megmaradt erős egyed továbbadhatja az egészséges génjeit az utódjának. Ha a bazi fejlett ember szánalomból megtartj a mindenféle betegségekkel rendelkező embert, és még teret is enged neki, hogy elszórhassa a magvait, akkor nagy valószínűséggel még több örökletes betegségben szenvedő ember fog születni. Ugyebár gimnáziumi biológi tudásnál nem kell több, hogy rájöhessünk hogy ebből mi sűl ki. Örülök hogy szerinted ezek az emberek másabbak lesznek a többi embernél. De miért is kellene másabbnak lennie? Vegyünk egy szimpla örökletes betegséget. Emberünk ugyanúgy éli az életét, de még sem lesz egy új Jézus csak a betegsége miatt. Nekem is van ilyen ismerősöm, és még sincsenek világmegváltó ötletei, és még csak humánusabbnak sem mondható.

"Ezek az általad "kriplinek" titulált emberek nem szennyezik a környezetüket, viszont 90%-uk imádja az állatokat és telepakolja a lakását növényekkel.
    Miért van ez így? Talán azért mert ők értéklik azt a keveset ami van... ilyen emberekből kellene több. [És természetesen nem a fizikai állapotukra gondolok.]"

Szerintem te itt az autistákról beszélsz.

Egyrészt azért ennyi az allergiás ember, mert egy részük olyan anyagokra allergiásak, melyek 60 éve még nem is léteztek /sok kis "E"/.

Hát persze. Azt is figyelembe kéne venni, hogy pl egy fővárosi lakos 1évvel kevesebbet él a dízel kipuffgáz miatt, mert ott annyira kicsik a részecskék, hogy a tüdő legeldugottabb részébe is eljutnak.
    A másik fele, meg ha egy immunrendszerileg gyenge(örökletes betegség) embert szerinted nem sújt még jobban ez a sok méreg amit nap mint nap a szervezetünkbe juttatunk? És miután még lestrapáltabbak lesznek, szaporodnak. :)

Azért a nyelvlemosós fogkefével egyet kell hogy értsek. Van fogalmad arról, hogy egy emberi szályban több baci található mint bármelyik háziállat szályában???
    Az antibaktriális tussfürdővel meg egyet is értek, mivel az még a jótékony organizmusokat is elpusztítj a a bőrünkön.