• NEXUS6
    #2
    Szerintem aktív harcot kéne kezdeni a lapkiadóknak, a média kiadók mintájára! Először is beperelni, minden netes hirportált, mert lopják a híreket. Aztán beperelni vagy 1000 000 embert, hogy illegálisan jutottak olyan tartalomhoz ami szerzői jog által védett - csak úgy példát statuálni, a miheztarás végett.

    Aztán szimpátia tüntetéseket kéne szervezniük, meg reklámkampányt: "Csokit nem lopnál! Akkó' mé' lopod híreket? A netezés bűn!!!!"
    Politikusokból és újságírókból "önkéntesen" szerveződő szervezeteket kéne létrehozni, akik ródsó keretében népszerűsítenék a papír újságokat. Az arrajáróknak meg hol beszolnának, hol meg bűntudtatot próbálnának ébreszteni: "Én is ebből élek, 6 gyermekem van, az éhes szájakat be kell tömni. Különben is össze fog omlani a hírszolgáltatás, ha mindenki netezik. És az igazi szakmai színtet csak a papíros újságok tudják biztosítani, a netes újságokat outsider önjelölt újságírók csinálják." És legvégül a végső érv: "Úgy is mindenkire ráküldjük a hírrendőrséget!!!!"

    Azon kívül felvennék pár tudóst is, hogy bebizonyítsák, hogy az a néhány köbkilóméter fa, amit évente a papír miatt kivágnak, valójában semmit nem számít a globális felmelegedés tekíntetében, a netezésre fordított áramtermeléshez szükséges energa biztosítása sokkal inkább veszélyezteti a környezetet.

    Ja és mellette kibaszottúl megemelném a napilapok árát is, monnyuk egy lap lenne olyan 5000Ft.

    Na így kell ezt csinálni!;)))

    (És a Posta helyében ezt az emilekkel is eljátszanám!;))))