Freight tycoon inc. (rig \'n\' roll: truck tycoon)
  • DF14tomcat
    Szia!
    A 4. pályán akadtam el, és egyszerűen nem tudom a megoldást. 4millió felett van a kb-m és már az égvilágon mindent max szintre emeltem(iroda, garázs + mindent megvettem) de még mindig nem sikerült a küldetés.
    Azoknak akik veszteségesek, adok pár tippet:
    1. Lehetőleg tartályos, konténeres és "van"(4. típus, balról) kamionokat vegyél, mert ezek hozzák a legtöbb nyereséget, meg persze elég drágák:)
    2. Minden szerződésnél nézd meg h hány nap alatt kell teljesíteni, mennyit fizet és persze azt, hogy mekkora az 1 fuvarral teljesítendő forduló.
    3. Amint lehet, vegyél nyergesvontatókat, mert a nagy pénzt ezek hozzák, nem a 4-8tonnásak.
    4. Ne sajnáld a pénzt a jobb sofőrökre mert gyorsabbak, ügyesebbek és jobb a "lerobbanási" statisztikájukj, ha magasabb szintűek.
    5. Ha fuvarozol ne csak a pénzt nézd, hanem azt is, hogy honnan-hova kell szállítani, mert lehet, hogy messze van a kamiontól a célállomás, kezdőállomás.

Hát ennyi hírtelen. Akinek kell még segítség írjon, és az is aki már megcsinálta a 4. pályát, mert az még nincs meg