Freight tycoon inc.

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem 1. indításkor volt hang, a 2. pedig már nem... vhogy nemlehet visszahozni?
Sziasztok!

Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a Tycoon Headquarters (http://tycoon.atw.hu) weboldalt, ahol rengeteg menedzselõs és városépítõs játékról, többek között a Freight Tycoon-ról is találhattok képeket, videókat, leírásokat. Emellett szórakozhattok flash játékokkal is, valamint olvashattok érdekes cikkeket is az oldalon. Érdemes benéznetek, nem bánjátok meg. 😊

Sziasztok
Valaki el tudná magyarázni érthetõen mit kell csinálni hogy visszajöjjön a hang?

Sziasztok! Freight tycoon-hoz magyarosítást keresek. Ha valaki tudna, küldjön nekem, illetve azzal a segítséggel, hogy hogyan kell feltenni.Elõre is köszönöm a segítséget.
hali
a játék azért nem tökéletes mert egy butitot dosos játék!!
amit felismer az xp de egy idöm mülva az ixpé alap vetö szoftverek felul írják a játék dosos át alakitot fájlait ezért nem lehet az elmentet játékrész be tölteni vagy egyáltalán menteni! és ezért sincsen hang rajt!!
a játék Windos 85-98 és 2000 ezren menek jól!! és talán az XP Szervi pak 1 en el megy a játék normálisan de ott szerintem lezsnek kisebb fen akakdások benne de az új Xp pl.: Szervi Pak 2; Szerviz Pak 3 makon meg látszik a butit ot dosos része a játéknak!!
"Portosz1" a magyar fájlokat nem tudnád nekem elküldeni nagyon megköszöném

Sziasztok!
Megvettem a magyar nyelvût, de nem tudom elmenteni a játékállást, egyszerûen nem tárolja el.
Találkozott valaki ilyen problémával?
Neuman
A fordításhoz neki fogott valaki?
Már ajánlották, én is néztem de nem tudom megoldani!

!!!HALA MADRID!!!

Még 2 tanács:
1. Ha lehetõséged van, mindig több egyforma szállítót vegyél, mert akkor a szervezéssel kevesebb gondod lesz.
2. Lehetõleg 1 szerzõdésre annyi kamiont küldj, ahány fordulót kér.

Sikerült a 4. pálya 😊
Szia!
A 4. pályán akadtam el, és egyszerûen nem tudom a megoldást. 4millió felett van a kb-m és már az égvilágon mindent max szintre emeltem(iroda, garázs + mindent megvettem) de még mindig nem sikerült a küldetés.
Azoknak akik veszteségesek, adok pár tippet:
1. Lehetõleg tartályos, konténeres és "van"(4. típus, balról) kamionokat vegyél, mert ezek hozzák a legtöbb nyereséget, meg persze elég drágák😊
2. Minden szerzõdésnél nézd meg h hány nap alatt kell teljesíteni, mennyit fizet és persze azt, hogy mekkora az 1 fuvarral teljesítendõ forduló.
3. Amint lehet, vegyél nyergesvontatókat, mert a nagy pénzt ezek hozzák, nem a 4-8tonnásak.
4. Ne sajnáld a pénzt a jobb sofõrökre mert gyorsabbak, ügyesebbek és jobb a "lerobbanási" statisztikájukj, ha magasabb szintûek.
5. Ha fuvarozol ne csak a pénzt nézd, hanem azt is, hogy honnan-hova kell szállítani, mert lehet, hogy messze van a kamiontól a célállomás, kezdõállomás.

Hát ennyi hírtelen. Akinek kell még segítség írjon, és az is aki már megcsinálta a 4. pályát, mert az még nincs meg <#rinya>
köszi szépen.
Na jo, csak mert félix1995 megorul a csondben elarulom nekem hogy sikerult hangot csiholnom.

Inditsd el a programot a -s kapcsoloval:
tycoon.exe -s

Ekkor bejon az installalas utan jol ismert setting menu. Az audio fulecskeben allitsd a sound device-t direct soundra, a sound driver-nel pedig valaszd ki a hangkartyadat. Igazabol nem tudom a ketto kozul melyik szamit, de igy egyutt tuti megy.
Ezek utan ha gondolod, meg kipipalhatod a 'Show settings at the game start' mezot is, hogy legkozelebb is igy induljon el.

Aki meg vistat hasznal azt csak sajnalni tudom (sorry Me Ga) 😊
csabarinkoo
Csak bízni tudunk abban, hogy majd vmi patch kijavít minden hibát..

Állítólag nem csak Vista alatt lassul be... Ötlet?

Srácok, hasznája valaki ezt a programot Vista alatt? Nekem egy-egy pálya betöltése 10-15 perc (!!!), de van úgy, hogy ennyi idõ sem elég...
Tud erre valaki valamilyen megoldást?

Ok
Neuman
Gondolom azért nem válaszoltak, mert õk se tudják!
De ha visszaolvasol akkor láthatod hogy mindenkinek ez volt a gondja.

!!!HALA MADRID!!!

hogy lehet kijavitani a hangot?
hahó!
kérlek irjatok!
hogy lehet kijavitani a hangot?
Neuman
Na igen, most az a helyzet hogy itthon vagyok, és nincs normális netem csak vonalas"egyenlõre". Tesómnál leszedtem a játékot de ugye az volt a probléma, elfelejtettem kiírni, így itthon nincs meg! 😄
Próbálom megszerezni valakitõl!

!!!HALA MADRID!!!

Köszi szépen
csabarinkoo
Neuman : Neked a linkem nem oldotta meg a problémádat?

Hang, nah igen azzal én is szenvedtem. Ha jól emlékszem "ügyesen" léptem ki a játékból alt+ctrl+del 😄 és legközelebb nem volt hangom.
Ezért uninstaláltam, majd újraraktam és mitad Isten akkor sem volt. Mindegy a lényeg, h letöröltem aztán felraktam egy MÁSIK particióra és utána volt hangom.

Nekem alapjábavéve tetszik/tetszett a játék csak végleg letöröltem mert kb minden második pályakezdés, játékmenet közben csontra kifagyasztotta a gépemet.. 😞 ha kijön vmi patch, akkor visszarakom.. hátha...

Félix: Mindig a teherautódnak megfelelõ Tonna és km/h-ás csomagokad szállítsad, ( vagy kevesebbet )mert azokat tudod idõre leszállítani és nem kapsz érte minuszt.
Vegyél hozzá "platót", hogy még nehezebb cuccokat bírj szállítani.
Én azt csináltam még,hogy tegyük fel, hogy egyszerre 2-3 verdának nem volt épp rakománya aztán míg kikerestem, hogy egyátalán melyiket tudja vinni és egyátalán melyik területen van addig le-pausoltam. Aztán ha megvolt akor visszaengedtem megint 4x sebességre.
Kb röviden ennyi a többire úgyis ráfogsz jönni!

Sanko
még én sem jöttem rá...

azt tudom, hogy install után a zenét lehuztam mert idegesítõ volt...

késöbb ujra inditva a gamét no hang, és inaktív a menü, nem lehet semmit tenni.

néztem init meg ilyesmi fileokat de nem találtam bennük hangra utalo paramétert...

így egy kicsit spectrum feeling van 😄

a mohának mindig a déli oldala fás

Hellosztok ennek a játéknak van magyaritása,kodja-Meg kérnék szépen tippeket hogy lehet több pénzt szerezni mert nekem elég kevés van és még csak ma kezdtem,Amugy a játékba nincs hang hogy lehet megcsinálni mert,4-órakor még jó volt áramszünet lett és mikor elinditottam akkor nem volt hang.Kérlek segitsetek.Elöre is köszönöm!
Neuman
<#wow1><#idiota>

!!!HALA MADRID!!!

csabarinkoo
Te hallod, nem baj, hogy alattad 4-el is ezt kérdezték ?

Hali!

A játék indításkor egy hibaüzenetet ad, ezzel a szöveggel.
"Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert d3dx9_30.dll nem találhaható. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát."
Ez miért van? Valaki segítsen please!
Sanko
nekem nem megy a hang és nem is lehet állítani (inaktív a menüben)
ez miért lehet?

a mohának mindig a déli oldala fás

a 7es pályánál járok de már kezd elég uncsi lenni amugy nem tudja valaki melyik fájl felelõs a nyelvezetért?ezt azt átírnék benne
csabarinkoo
---> Katt Ide <---

Hozz létre neki egy külön mappát ahova majd õ kicsomagolódik, majd ott a dxsetup.exe-t inditsd el.

Enjoy ! =))

csabarinkoo
A Te hibád az, hogy tedd fel a legújabb DiretX 9c-t =)

Neuman
Közbe nekem is sikerült leszedni.
Ezt írja ki: d3dx9_30.dll nem található.
Nem tudom mi baja lehet. Lehet Crack kell hozzá?

!!!HALA MADRID!!!

csabarinkoo
Én privát torrentrõl😊
Amúgy rájöttem a játék lényegére, kihozom nyereségesre, csak valamiért kifagy tõle az egész gépem mikor gondol egyet... =(
valami patch lehet jól jönne.

Neuman
Engem elõször az érdekelne, hogy honnan szereztétek be! 😄
Guilotin: Ha nagyon ráérsz én szívesen fogadom a fordításod!

!!!HALA MADRID!!!

csabarinkoo
Nekem is ez a gondom. Elsõ küldetést ( nem a tutoriált ) megcsináltam úgy, hogy már "nem tudtam" mire költeni a pénzemet a második küldetést már csak ezüst éremre, míg a harmadik küldetésnél viszont végig minuszban vagyok és nem értem miért.
Tutoriál is csak arra tér ki,hogy konkrétan hogy indítsd el a teherautókat és a személyzet, de arra nem, hogy melyik árú az amit ha "felveszel" nem lesz veszteséges. Sok mindent kiír és ha figyelmbe veszem ami oda van írva ( mennyi km/h-ás verda kell hozzá, hány tonnás dologról van szó) még akkor is veszteségesre hozza ki.
Egyszóval fingomsincs az egészrõl 😊 Gondoltam megnézem itt hátha, sokkal okosabbak az emberek,mint én, de látom Ti is elakadtatok.

Guillotine
A programot letudnám fordítani,de csak ékezet nélküli betükkel.
Érdekel igy beneteket?

www.guillotine.atw.hu

Neuman
Én is leszedtem de valahogy nem jött be, nem tudtam nyereségesen üzemeltetni a teherautóimat.

!!!HALA MADRID!!!

Kisvigyori
Nekem ez van meg ha jól emlékszema haulinal együt jött le mikor szedtem még az nap mikor megjelent

kisvigyori

Neuman
Kaptam egy információt miszerint a játék kész van csak nincs kiadója!

!!!HALA MADRID!!!

prezi
dá!

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

ColdFire
aham, 100ért egy fordítót, és 20ért, aki megcsinálja -.-

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Neuman
nem én, szereznék rá valakit.

!!!HALA MADRID!!!

hö???
fordítani???
höm...orosz???
oks...

Neuman
Az se lenne gond ha oroszul megtudnánk szerezni, mert lefordítattnám.

!!!HALA MADRID!!!

kas123
fajin képek 😊

höm...mintha ezt láttam volnamár valahol az sg n....
Na de igen...jó, de a ciril betûk....

Neuman
Játék jellemzõk:

- Kidolgozott felület
- 30 interaktív 3D-s térkép
- 3 szitû hivatali fejlesztés
- Banktól való függés
- Fuvarszerzõdés kötése cégekkel
- Emberek alkalmazása és elbocsátása (söfõrök, irodai munkások)
- Teherautók vétele és eladása
- Speciális teherautók
- 100 jármû közül lehet válogatni
- Bónusz jár egyes munkák befejezéséért

!!!HALA MADRID!!!

Oldal 1 / 2Következő →