• Faby
    Én úgy vagyok vele, hogy az egyik szemem sír, a másik meg üveg (najó, az 1ik nevet, a másik meg éppen nem sír), ugyanis dec 31-el lejárt a classic csomaghoz tartozó hűségem, személyesen januárban megkerestem az üfsz-t, hogy mondjanak már valamit a közeljövőről, fejlesztés, sávszél növelés, korlát eltörlés, de "természetesen" az ott ülő hölgy nem tudott semmit mondani (gyk valszeg nem mondhatott) így aláírtam újabb 2 évet, mondván netre szükségem van, az árát (8900 telefon nélkül, 2 évre) ki tudom gazdálkodni.
    Na ha akkor tudom a fenti táblicskut, lehet, hogy vártam volna, ugyanis nekem bőven elég lenne a mostani standard 1,5 Mbitje is, csak a korlát miatt nem váltottam arra a hűségidő letelte után (15 -> 30 GB)

Amiért igazából nem felhőtlen az öröm, a korlát nélkül elég lenne a MINIMUM 1280/256 sebessége, de a MEDIUM 5120/768 biztos, és fizethetnék kevesebbet a szolgáltatásért a mostaninál.
    Nem tudom hogy vagytok vele, de engem bosszant ha olyan szolgáltatás igénybe vételére vagyok rákényszerítve (árnyaltabban fogalmazva a szolgáltatásra szükségem van, de nem feltétlenül olyanra, amit kénytelen vagyok igénybe venni) amire nem feltétlenül van szükségem. Röviden: miért fizessek többet, ha a kevesebb is elég sőt megfelelő lenne, úgy se használom ki a többletet.
    Valaki írta korábban, hogy az emberek már csak presztízsből is maradnak abban a kategóriában, amiben voltak. Nos, én vagyok akkor a kivétel, ami erősíti a szabályt, én örömmel váltanék a 3. ból a 2. ba ha tehetném.

A végére még csak annyit: mielőtt valaki nekiállna engem leteremteni, hogy miért írtam alá 2 évet, csak annyit jegyzek meg, hogy az akkori helyzetben a _rendelkezésre álló információk alapján_ ez tűnt jó döntésnek. Így is kevesebbet fizetek mint tavaly.

Mindenkitől elnézést, ha túl hosszúra sikeredett.