halgatyó#80
Pontosan így beszélnek azok az emnberek, akiknek a pillanatnyi jóléltük és sikereik elveszik a tisztánlátásukat. A magadfajta az az embertipus, akikre majd rá lehet bíznia sok ezr harci robot irányítását, amikor a tömegbe kell lövetni.
A mi tapasztalataink annyira különbözőek, hogy soha nem győzzük meg egymást. Amit írtam, az egyszerűen nem neked szólt. Remélem hogy másokban sikerült gondolatokat ébreszteni. Nem az a fontos hogy egyetértsenek velem. Arra pedig nagy ívben tojok hogy "eredeti" vagyok-e vagy sem.
A zsidókról nem véletlenül hallgattam. Ugyanis a tipikus (és hibás) sztereotipiákat felesleges ismételgetni. Ahány ember, azaz egyén, annyiféle. Azok, akik a társadalmakat lassan maguk alá gyűrik, valójában semmilyen néphez sem tartoznak. Legfeljebb akkor amikor szónokolni kell és egymásnak ugarasztani különféle csoportokat. És persze vannak néhányan (zs. vezetők vagy annak önmagukat kijelőlt alakok) akik nagyon gusztustalan módszerekkel próbálnak folyamatosan népet kovácsolni maguk alá. Erről ennyit.