• NEXUS6
    Asszed akinek mk. meg dr. betűkkel kezdődik a neve az már bármilyen harcigépet meg tud tervezni? (Ah de szeretnék megint olyan fiatal lenni, mint amikor még én is olyan naív voltam, hogy ezt elhittem!;))))

A robotgyártó cégeknek marhára érdekük eladni a terméket, szal ők nyomatják ezerrel a marketinget, meg a robotok amúgy is olyan trendi dolgok.
    De valójában csak egydolog szól mellettük, az hogy még nem tudták harci körülmények között kipróbálni és így nem bizonyosodott be a használhatatlanságuk.
    Egy fegyvernek minnél egyszerűbnek (javítás + logisztika), mozgékonyabbnak, könnyebbnek, hatékonyabbnak (harci alkalmazás), és sokoldalúbbnak (redundancia) kell lennie. Nos ezek a kütyük valszeg egyik kritériumot sem elégítik ki. Városi harcban én továbbra is a 8 áltisk végzettségű Kovács 2 Jánosra szavazok. Pl ha folyadékcserére szorul csak a fal felé fordul, aztán meg meghúzza az 100 Ft-os kulacsát, és nem kell visszaszállítani a javítóbázisra, hogy 20 technikus dolgozzon rajta.

Ha hiszed ha nem én 2003-ban megmondtam hogy akkorát fogunk szopni Irakban mint állat!;))

Szal kérdezz nyugodtan...