remark#77
Sebesseghez meg annyi, hogy van a cegnel par gep amin WinRunner-es automatizalt teszteles fut kb. 30 oran keresztul egyhuzamban, es ha osszehasonlitom hogy 2 egyforma PIII 800Mhz/192MB RAM gepen ugyanaz a teszt mennyi ido alatt fut le akkor azt latom hogy XP-n 25%-kal tobb ido kell mint w2k-n.
Tudom, ez nem XP vs. w2k tema, de mar nem eloszor jott elo hogy az ujabb windows milyen lassulast okoz, akarhogy is nezzuk eddig mindegyik uj windows lassult egy nagyot az elozohoz kepest, de ezt egy kis beruhazassal kompenzalni lehetett. (Raadasul ez is volt az ajanlott megoldas.)
Ugyhogy az teny, hogy a windows egyre lassabb, de attol meg nekem ne kelljen ezt elfogadnom. Nekem ez nagyon csipi a szememet, es sokkal szivesebben futtatom a teszteket a w2k-s gepem mint az XP-sen, mert egy halom idot sporolok meg (25% az rengeteg, egy 30 oras tesztnel az 7.5 ora kulonbseg!!! -amit valaki kifizet...) Es most jon a Vista, meg szerencse hogy meg se probaljak majd a rendszergazdak feltelepiteni ezekre a regi PIII gepekre (remelem legalabbis... ;-) ).
Es most lehet mondani hogy felejtsuk el a PIII-at, de konyorgom, miert olyan nehez felfogni azt hogy _minden_ kiadas, amit valakinek a cégnél ki kell termelni, es mivel komoly arversenyv van a piacon, ezert csak egy hülye uj windows miatt nem fogunk egy halom teljesen jol mukodo gepet a szemetre dobni!