• Komolytalan
    ""Maradjunk annyiban, hogy a játéknak van egyszerű része, és van meglehetősen összetett is."
    A matekozó vadállatok nem a "játék része" :)"
    Én igazándiból csak arra alapoztam azt, hogy azért imitt-amott bonyolult a játék, mert pl nekem a WoWig még egyetlen játéknál se ment háttérben a böngészőm elakadás esetére segítségként. WoWnál a háttérben thottbot.com vagy allakhazam.com ez teljesen általános jelenség, enélkül elég nehéz játszani. Más játéknál sosem bújtam fél napokig a fórumokat egy-egy komolyabb probléma/döntés előtt, meg utána sem agyaltam órákat a felgyűlt információn, hogy mi is volna a helyes út (ugye ez a matek része).

""Pl. USAban ha önéletrajzodban szerepel az, hogy egy top guild tagja vagy, akkor az jó pontnak számít, mivel ez feltételezi, hogy jól tudsz csapatban "dolgozni"."
    Ja, gondolom a McDonald's-ban vagy a WallMart-nál. Nem hiszem, hogy a McCann-Ericksonnál vagy az Alison Group-nál érdekelne bárkit is a guild-em. Ez most semmi fikázás, de gondolom te is érzed a dolog "humorosságát".""
    Szerintem aki a mekibe vagy amcsi tescoba akar menni dolgozni, annak tökmind1, hogy mit ír az önéletrajzába, lehet nem is kell neki írnia. Viszont top guildek is meglepő módon emberekből állnak, csak annyi a különbség a "normális" emberekhez képest, hogy ők nem nyaralásra veszik ki a 2 hét szabit (18+ ált. követelmény, hogy ezt megtehessék), hanem a BC megjelenésére, hogy mihamarabb 70-esek legyenek, és övék lehessen a 70-es insták bossainak first killje (ugye erre hajt mindegyik top guild, ez az ami számít). Szóval szerintem az teljesen jó referencia, hogy van vkinek munkahelye, és emellett még egy másik területen is ilyen sikerket tud elérni csapatmunkára alapozva. Más kérdés, hogy azt is lehet tudni ezekről az emberekről hogy nem fognak túlórázni, mivel életükben a szórakozás fontosabb mint a +X USD túlórapénz, vagy a túlóráért kapható előléptetés.
    Volt olyan insta boss, amire azt mondta a blizz, hogy minimum fél évig ki fog tartani, addig nem fogja lenyomni senki se. Ehhez képest pár hét alatt bedarálta 1 top guild, vagyis inkább egy top szerver, mert az egész szerver (vagyis a hordás oldala) segítette az adott guildet abban a pár hétben. Azért ennek a guildnek a vezetője, aki ezt képes megszervezni, és tök ismeretlen játékosok százait képes rávenni arra, hogy segítse az ő guildjüket, szerintem elég karizmatikus személyiség lehet, valószínűleg felfigyelhet rá 1 HRes is.