• Morden23
    "A(z) "star wars fun club" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 1 650 000 találatból.
    A(z) "star gate fun club" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 1 310 000 találatból.
    Persze lehet cáfolni, de googleval én nem vitatkoznék :-D"

Ezzel én sem. Viszont ha azt megnézed, hogy a Star Warsból van kismillió játék/könyv/szerepjáték/6 film, a Stargate meg ezek terén nem jeleskedik, akkor már nem egy nagy különbség a 340.000 másik találat.

"Ez a lófasz az, amiért a legtöbb fejlesztőcég örömmel odaadná az összes eddigi eredményét."

Sosem vitatkoztam a WoW általá elért (üzleti, illetve fan-) sikerekkel. Sőt, még azzal sem vitatkozom, hogy BÁRMELYIK játékuk csalódást okozott volna a statisztikailag mérhető tömegeknek (elég az eladási mutatókra kacsintani). Mindössze azt mondtam, hogy egy játékfejlesztőcég nevét garanciának venni nem hiszem, hogy okos dolog lenne (mindenki ajározta Peter Jackson-t is a LOTR után anélkül, hogy bármilyen korábbi munkáját ismerték volna, rá is húzták a "húdejórendező" titulust, aztán leültek, amikor jött a King Kong). A játék megítélése szubjektív dolog, ezért írtam, hogy nekem pl. a Blizz RTS-ei nagyon tetszettek, de a WoW és a Diablo nem (ergo ha úgy nézem, akkor Warcraft 1-2-3 és Starcraft pozitív, Diablo 1-2 és WoW negatív számomra).

"a sima WoWban 60as szint után nem volt túl sok lehetőségük, BCvel több lesz"

Fejlődik a rendszer. Erre mondtam, hogy evidens dolog.

"Nem a story, nem a grafika, hanem játszhatóság mindenek előtt"

Ez egy RTS-nél, vagy a WoW-nál elmegy. A Diablo pont az unalmassága, sztoritlansága és totál egyszerűsége miatt nem jött le (hogy is mondjam, a jó játszhatóság csak akkor előny, ha van miért játszani - előbb játszom nehezen kezelhető, de jó játékot, mint jól kezelhető, de nem jó játékot... persze, mint minden, ez is szubjektív).

"bonyolult a kezelőfelülete WoWnál nemigen lehet beszélni"

"Bonyolult" témakörben semmiről sem lehet beszélni a WoW-ban, már ami a játékot illeti. Ez biztos, hogy előny, sokaknál (mondjuk nálam) meg hátrány. De természetesen nem én vagyok a célcsoport, hiszen ha az lennék, már játszanám (whatever).