uramatyám....már értem hogy egyesek mééért nem vesznekfel minden holmi msn felhasználót.
Az első helyen lévő filmel egyetértek....sajna végigkellet ülnöm de én inkább britney spears féle iflm próbálkozását tenném ide.
A titanic-al nem tok egyetérteni.Jó film.Igaz nem a legjobb de végig szórakoztató és megható történet (bár mostsem értem hogy az a 5 dvd-s extra változat mégis mik vannak benne?),egyébként már "készül" a titanic.2! (senki se ijedjen meg pár unatkozó ember vágott össze pár iflmet de úgy hogy...juj...)
http://video.google.com/videoplay?docid=-1357130400806765723&q=titanic+2
Watherworld-ről nem szeretnék nyilatkozni...nekem nem tetszett...bár az a mad max hanuglata ott ovlt az jó volt.
Motel-t PEDIG NEM TARANTINO RENDEZTE! Csak felcsillant a szeme és kicsit hozzájárult a filmhez.Egyébként is f*shalom egy iflm már elnézést.Ha má belezős gore horror-t csinálunk leglaább legyen vlaami története is és ne a "hogyan csináljunk gyorsan könnyen tinihorror-t!" könyvből másoljunk.(oké oké én gore fna vok azok jók votlak de a többi...)
A betmen és robin is jó filmecske.Én speciel 8 évesen tetszett...mostanság mikor újra látam csak nagy mosolyal nosztalgiálva néztem végig.
No de a macskanő igazi szemétbánya ebben egyetértek....semmi köze a batman univerzumba megismert macskanőről...aki az igazi macskanőt szeretné látni néze meg a batman visszatér-t.
ÉS KIKÉREM MAGAMNAK AZ ÁLLJ VAGY LŐ A MAMÁM! KIFEJEZETEN OLYAN FILM AMIT AMIAT KÉSZÍTETTEK HOGY: "OLYAN SZ*R HOGY MÁR JÓ!" KONCEPCIÓ VOLT ÉS EZ BEVÁLT IS!SZAL JÓ FILM EZ IS!