A Spice World minden idők legrosszabb filmje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GLORY GLORY MAN UNITED
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Az elsõ helyen lévõ filmel egyetértek....sajna végigkellet ülnöm de én inkább britney spears féle iflm próbálkozását tenném ide.
A titanic-al nem tok egyetérteni.Jó film.Igaz nem a legjobb de végig szórakoztató és megható történet (bár mostsem értem hogy az a 5 dvd-s extra változat mégis mik vannak benne?),egyébként már "készül" a titanic.2! (senki se ijedjen meg pár unatkozó ember vágott össze pár iflmet de úgy hogy...juj...)
http://video.google.com/videoplay?docid=-1357130400806765723&q=titanic+2
Watherworld-rõl nem szeretnék nyilatkozni...nekem nem tetszett...bár az a mad max hanuglata ott ovlt az jó volt.
Motel-t PEDIG NEM TARANTINO RENDEZTE! Csak felcsillant a szeme és kicsit hozzájárult a filmhez.Egyébként is f*shalom egy iflm már elnézést.Ha má belezõs gore horror-t csinálunk leglaább legyen vlaami története is és ne a "hogyan csináljunk gyorsan könnyen tinihorror-t!" könyvbõl másoljunk.(oké oké én gore fna vok azok jók votlak de a többi...)
A betmen és robin is jó filmecske.Én speciel 8 évesen tetszett...mostanság mikor újra látam csak nagy mosolyal nosztalgiálva néztem végig.
No de a macskanõ igazi szemétbánya ebben egyetértek....semmi köze a batman univerzumba megismert macskanõrõl...aki az igazi macskanõt szeretné látni néze meg a batman visszatér-t.
ÉS KIKÉREM MAGAMNAK AZ ÁLLJ VAGY LÕ A MAMÁM! KIFEJEZETEN OLYAN FILM AMIT AMIAT KÉSZÍTETTEK HOGY: "OLYAN SZ*R HOGY MÁR JÓ!" KONCEPCIÓ VOLT ÉS EZ BEVÁLT IS!SZAL JÓ FILM EZ IS!
különben is a legrosszabb film szerintem a hegylakó második része.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Véleményem szerint ez a szavazás nem ér semmit, legalábbis számomra<#wilting>#wilting>
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
Másrészt DiCaprio miért lenne nyálas? Azért mert tele volt vele az im, Bravo, meg hasonlók? Errõl nem õ tehet! Szokásos magyar noinfo sztereotípia. 😊
http://www.prisonbreak.atw.hu
SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
A Titanic nekem nem tetszett, bár az is igaz, hogy nem is vagyok nagyon oda azért a nyálas DiCaprioért, bár a Tégla az egy jól sikerült filmje volt.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ja, mert a kettõ ugyanaz a kategória, mi? A Titanic egyáltalán nem rossz film, mert a rendezés/díszlet/színészi alakítás teljesen jó. Az más kérdés, hogy valakinek túl romantikus/nyálas/unalmas/hosszó/Leonardo.
Viszont a Spice World-re azért ugyanez nem mondható el. Mintha összehasonlítanám a Rambo 2-õt az Acél fiai-val.
De legalább van némi hangulata.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
A Spice World viszont tényleg iszonyatos. Azon kevés szerensétlenek közé tartozom, akik látták, és bizton állíthatom: inkább szúrjanak szemen izzó tûvel.
Lehet azt hitték hogy a minden idõk legjobb filmjére kell szavazni,akik a titanicra egyáltalán szavaztak 😊
Na meg a waterworld is...Azért nem annyyira rossz az...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)