C&C 3: Tiberium Wars - jön jön jön!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De még sehol semmi!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
"Szerintem vicces volt"
Az lehet, csak nem paródiának készült. Ez a gáz. Ha az lett volna, akkor egy szavam nem lenne, de mivel ez "vérkomoly" volt, ezért eléggé szánakozással vegyes lenézéssel tekintek a dologra.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Fantáziátlan külsõ, erõviszonyok totális kiegyenlítetlensége, állati unalmas játékmenet, nem túl magasszínvonalú egységek, ráadásul ótvar USA-propaganda az egész.
Persze csak saját vélemény, de tényleg nem tudom, mit lehetett abban szeretni.
sõt a ts nemteccett...
Ellenben, mióta az EA szponzorálja a fejlesztóket, meglehetõsen nagyot csökkent a presztizse a c&c játékoknak. Már a generals is a csicsára ment. Próbáltak holmi tapasztalati pontokkal valamiféle játékmenetet belevinni, de egy tapasztalt rtsezõnek semmit sem számított... Nem tudom, én a látott képek és videók alapján egy elég unalmas, hideg világot látok itt cseperedni. Oké, hogy lesznek szép effektek, de vhogy inkább játszok majd egy lan-partyt a jó öreg TA-val, ahol bár kell 300 tankkal rusholni, mégis elég 4-5 védelmi üteg és annyi volt. Meg el fogják követni a jõ öreg nyersanyag dilemmát is... egy idõ után elfogy és akkor aztán unalmasak vagy lezáratlanok maradnaka a lanos party-k, lsd: StarCraft... Hát naon kiváncsian várom... :S
Ha "ûr" stratégia akkor a StarControl szériák régebbrôl a menôk nálam. A StarCraft régebben szintén sokat toltuk LANba "kisvasakon" 😊 de mostmár rég kilôve/agyonunva (ha valaki jönne idôközben a kelettel akkor elôre szólok, hogy nem érdekelnek a Koreai varázslatok stb 😊
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Amúgy, ha nagyon kemény taktikai tervezést szeretnék, akkor vagy Rise of Nations-t kapok elõ (szigorúan "embertársakkal" játszva, nem AI ellen), vagy Civilization 4-et (igaz, az körökre osztott stratégia), ám ezutóbbi mindent visz (bár nincsenek benne ordenáré robbanások, de lehet hot seat-elni, közben pofázni a játékostárssal
Hát, mondjuk ha válszthatnék, akkor inkább Supreme Commander, mint Tiberium Wars.
Na persze, miután mind a kettõvel játszottam, akkor inkább szívesebben mondok véleményt (bár a C&C-s elterjedt "tank rush" nekem sem a stílusom).
"...Amúgy a Tiberian Sun-nál (gondolom erre gondoltál)..."
😄 ehhh, mindíg keverem a két "commandert" mostanában, ha nem figyelek oda amit mondok/írok Total Commander/Supreme Commander. De majd jobban igyekszem.
Amúgy jó szokásomhoz híven nem szoktam nyomon követni a játékokat a beharangozásuktól a végkifejletig (nagyon erõsen ritka kivételektõl eltekintve), szóval én nem tudtam róla, de nem lep meg. A Generals 3 szereplõs volt, ezek után tökmindegy, hogy milyen C&C-t csinálunk, annak is minimum 3 szereplõsnek kell lennie. Amúgy a Tiberian Sun-nál (gondolom erre gondoltál) csak jobb lehet, ahogyan a Generals-nál is.
Igazából már az elejétôl kezdve tudni lehetett, hogy 3 csapat fog létezni, nem csak GDI és NOD, csak az interjúkon, fórumokon stb a 3. ról direkt nem szerettek(nek) a fejlesztôk beszélni. Ha éngem kérdeznek akkor azt mondanám, hogy hangulatosabb lesz mint a TC, de ez majd úgy is kiderül ha mindketten megjelennek.
sped: "A C&C óta annyira elrontották, hogy nagyon nagyot kéne ütnie ennek hogy kiköszörülje a csorbát."
nekem nem igen befolyásolják a hozzáállásomat az elôzô verziók egyik gammánál sem. Mind1ikre úgy tekintek mint 1 külön programra, és ha az magában tetszik akkor szeretni fogom, függetlenül, hogy az elôzô részek mondjuk nem igen jöttek mondjuk be (bár az utóbbit itt nem mondhatnám el 😊
Generals óta nem nagyon RTS-eztem, talán most ismét fogok egy keveset a C&C3-al és a TC-el 😊
és a hangulata se tünik tul jónak de azért várjuk
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
Nekem nem fagyott ki a browser.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Megnéztem a képeket, videokat, szép nem mondom, bár az egész képernyõs robbanásokat nem szeretem. A játékmenetban viszont sok újdonságot nem láttam, a "gyárts le 100 tankot stratégia" nem az én stílusom. Az elsõ részt nagyon szerettem, a Dune 2 után igazi áttörés volt, de egy Dawn of War vagy Company of Heroes után ez nem biztos hogy tetszik majd.