cousin333#55
Ebben még mindig nincs irigység :). Elég világos, hogy az FF a népszerűségét a világméretű hype-nak köszönheti elsősroban, nnak ellenére, hogy nem rossz böngésző. A 10 év jó része során az Opera számos handycap-el küzdött, úgyis mint a fizetős volta, vagy éppen a hibás oldalmegjelenítés (gyakran saját hibáján kívül).
"Én is használtam Operát, de már a legelső fontos szempontnál megbukik: Kevéssé testreszabható, ..."
Biztos, hogy egy böngészőről beszélünk? FF csak jelenthet ezen a téren (főleg UI terén).
"... egy normális skin nincs hozzá, ..."
Jelenleg 488 skin van hozzá hivatalosan. Szertem sok közülük egész tetszetős. Ha egy sem tetszik, szerintem ideje kissé magadba nézned. Vagy magadnak csinálni egy tuti skin-t...
"...sok fölösleges dolog van benne, ami csak egy nagyon szűk rétegnek fontos! (pl torrent kliens..stb) "
Ez mindig az ultimate érv akar lenni? Nem tetszik? Kapcsold ki. Ugyanis ki lehet. Nehogymár az legyen az érv, hogy túl sokat tud. Ez nem kémtörténet :). Pláne, hogy kisebb a telepítője, gyorsabban indul, és böngészés közben sem lassabb (sőt), valamint kevesebb memóriát is eszik. Akkor meg kit zavar, ha sok minden van benne? Pl. levelezőről kb. 2 menüpont szól, ha nem használod. Zavar? Aligha...
Na és akkor a kezelőfelületről ne is beszéljünk az is csapnivaló..."
Szvsz ez megintcsak user error (meg ízlés kérdése). Mellesleg elég jól testreszabható...