BlackRose#27
A lustaság csak illúzió, valóságban nem létezik, a kérdés, hogy egy ember mit lát értékesebbnek, ülni vagy dolgozni, és az érték itt nem csak pénzben mérhető dolgot jelent. Ugyanakkor a programozókkal az a baj, hogy a tényleg jó programozók alul vannak fizetve, a rosszak meg jócskán felül, úgyhogy nem kell itt sem általánosítani. De ugye amikor egy melóval sokat lehet keresni, akkor mindenki azt akarja csinálni, a végeredmény, pedig az, hogy a mindenki miatt gyengül a minőség, a mindenki miatt idővel kevesebbet is fizetnek és akkor a valódi minőségi programozók isszák meg a levét.
Ami a PS3-at illeti, a Cell fantasztikus proci, és ugye nem kell "Cell programozási nyelvét" tanulni a programozóknak, C++ ban megy a mese tovább és SDK segítségével a PS3-ra generálódik a kód... na de gondolom ezt programozóknak nem is kell külön mondani, de az valamit mégis csak jelent, hogy az eladások nagyon alulmaradtak, a leszálított 2 millió-nak állítolag a felét sem adták el, olvastam olyant, hogy százzával álnak a polcokon. Tehát valami nincs rendben. Persze, nem tudom milyen a PS3, nekem nincs úgyhogy nem tudok itélkezni, de biztos, hogy valami nincs rendben vele.