Tévedsz bocsi. A felesleges menüket én távolítottam el videóhívás van én tettem hozzá az ikont is, nem szedtem le sablont, én szerkesztettem a menu.ml-t saját kezűleg, én tettem a media player helyére egy java alkalmazást, nem használtma menu editor lópikulákat, jegyzettömbbel meglehet cisnálni és látod is mit csinálsz. Tudod ha akaork akkor 220 ikont is beletok rakni, de minek, hogyha sokat nem is hazsnálok? A riasztásokat eltávolítottam mert az megvan a szervezőben is, valamint a hívásokat is mert azt elérem a hívógombbal, ikonokat magamtól raktam be a liveos net helyett egyből google jön be valamint w880as acoustica van rajta. Majd ha sikerül elérnem a maint (ssw babe tömörítésű az is csak nem lehet belőle cska ikonokat kibontani) akkor csinálok sok mást is sok más szoftverrel csak tudod nekem kell a hívás felvevő lerakó gomb. A menut nem nehéz szerkeszteni ha már kibontottad az fs-t, lehet kezdő vok de sztem elég mélyen belefúrtma magam a témába h ellehessen mondani h midnent megcsijnáltam amit ezzel a szoftverrel lehet. Sok más almenüt is kitöröltem. Csinálnék én videót az egész mindenről, csak ilyen trutymó a minősége. Én nem is próbálkoztam más telók cuccaical (kivéve a w880) mert alapból ezen a telón se rádió se walkmen. Ha esetleg nem hiszel nekem kérdezz nyugodtan, kül mindent farral csináltam. (mármitn fájlfeltöltés). a linket midnjárt adom