1368
-
#568 lol:D
a téglát nembírja a kijelző:D
csere-.- -
adsa #567 és ezt h rakod be?vagy hogy modosítod? -
#566 teljesen a vodát eltüntetni belőle meg a menüket átvariálni, esetleg a gombokat :D
hmm megint félreértettél :-/
Ezeket a fájlokat én is kitudom szedni a main2raw és a sefstoollal (sőt meg is tettem) de mint mondtam (hangsúlyozom) a MAIN-t szeretném szerkeszteni. Sajnos ezek cska rutin dolgok amiket eddig tenni lehet a telóval. Én mélyebben szeretném belefúrni magam, érted :) Szal egy teló nem csak egy menürendszerből meg driverekből áll. -
#565 Hacsak ez kell... :
V630i eredeti fájlok
Milyen dolgokat szeretnél a telóval művelni? -
#564 amúgy van olyan hátlap hozzá,amin nincs rajta a voda logó?meg felirat -
#563 Az lenne jó hogyha a FARhpz készült progi beletudna menni és másolni is tudna a telóról. NAH AZ LENNE A CSÚCS!!! meg ha ki is tudnám bontani a mait, mert úgy könynebb szerkeszteni/eredeti fájlokat visszaállítani. Kül ikonokat kilehet belőle csomizni, de az semmi, vmi kifinomultabb dolog kéne -
#562 Jaja, de igazából bármihez is nyúlsz a telóban azt észreveszik. (ha akarják) Különben én most tényleg a mainen szenvedek nagyon, kéne vki aki programozó és kicsit megtudná kukkantani a teló vagy a felrakó progik működési elvét h végülis hogyan is kezeli. Mert ha azt lehetne szerkeszteni..... huhuhúúúúúúúúú apám, lenne ne mulass :D enyhén adnék neki XD Kül nagyon király ez a telefon, de a Vodafone.... :-/ -
#561 Ohh, elnézést kérek az hsz-ért , tényleg jól beletúrtál a dolgokba. ÉN cska a főmenüikonokat tettem fel , mert ha garival gond lenne, akkor egyszerűbb visszarakni.És sajnos már volt gariügyem, mert csatlakozócserét kellett cserélni, de nem vették észre...
Én is wordpaddal csinálom meg menüeditorral, ellenőrzésre nagyon jó az a progi. Far-t pedig már ismered, az a legjobb :) -
#560 De.Menú-->Beállítások-->Általános.Itt keresgélj, valami Indítási menü vagy hasonló a neve. -
#559 Sziasztok!
Én amikor bekapcsolom a telefonomat akkor megkérdezi mindig hogy milyen stítusba használjam?
Ezt nem lehet eltűntetni? -
#558 Thx most már jó lesz!
-
#557 boccs javítottam mostmár működnek a linkek -
#556 Pls működő linekt! -
#555 téma:
http://eminem313.extra.hu/vista.thm
betöltőképernyő:
http://eminem313.extra.hu/vistastartup.gif
kül egyéb szerkesztgetnivalókat szívesen várok, bár sztem már nem sok midnent lehet... -
#554 Szal probléma nincs, cska nem látni h a csonkított menüben mik vannak :) -
#553 Tévedsz bocsi. A felesleges menüket én távolítottam el videóhívás van én tettem hozzá az ikont is, nem szedtem le sablont, én szerkesztettem a menu.ml-t saját kezűleg, én tettem a media player helyére egy java alkalmazást, nem használtma menu editor lópikulákat, jegyzettömbbel meglehet cisnálni és látod is mit csinálsz. Tudod ha akaork akkor 220 ikont is beletok rakni, de minek, hogyha sokat nem is hazsnálok? A riasztásokat eltávolítottam mert az megvan a szervezőben is, valamint a hívásokat is mert azt elérem a hívógombbal, ikonokat magamtól raktam be a liveos net helyett egyből google jön be valamint w880as acoustica van rajta. Majd ha sikerül elérnem a maint (ssw babe tömörítésű az is csak nem lehet belőle cska ikonokat kibontani) akkor csinálok sok mást is sok más szoftverrel csak tudod nekem kell a hívás felvevő lerakó gomb. A menut nem nehéz szerkeszteni ha már kibontottad az fs-t, lehet kezdő vok de sztem elég mélyen belefúrtma magam a témába h ellehessen mondani h midnent megcsijnáltam amit ezzel a szoftverrel lehet. Sok más almenüt is kitöröltem. Csinálnék én videót az egész mindenről, csak ilyen trutymó a minősége. Én nem is próbálkoztam más telók cuccaical (kivéve a w880) mert alapból ezen a telón se rádió se walkmen. Ha esetleg nem hiszel nekem kérdezz nyugodtan, kül mindent farral csináltam. (mármitn fájlfeltöltés). a linket midnjárt adom -
#552 Látszik szépen a lényeg, a betűtípus is, de még látom kezdő vagy, így tudok megoldást az első menüre, arra hogy csak 10 ikon van. Mivel gondolom k750-es menüt raktál fel, így előjöhet a látható probléma. Ha komolyabban érdekel a téma, akkor adok egy-két K610-es fájlt, és akkor minden a helyén lesz, lesz videótelefonálás opciód, naptárad, és még minden ami a telóban benne van, és csak a képeket kell kicserélni menüeditorral, amikor új menüt akarsz. Írj itt ha érdekel!
Vistás .thm -et be tudnád linkelni? -
#551 Akkor betöltőképernyő.
-
#550 ÖÖ a videóban enm is volt benne a képernyőkímélőm. -
#549 Azt a Vistás képernyőkímélőt be tudnád linkelni?
-
#548 LOL de bénán linkel XD
első:
eminem313.extra.hu/1.avi
második:
eminem313.extra.hu/2.avi -
#547 Első videó (szabványos menü)
[URL=eminem313.extra.hu/2.avi]Második videó ("Nokia" menü)[/URL]
valamint a szép KD playerömet is megmutattam XD
A témát és az ikonokat nem én készítettem, én csak "kissé" módosítottam és elhelyeztem őket. (mondhatni h én cisnáltma de inkább nem mert van ami origin és más készítette, nekik hatalmas köszönet!) -
#546 engem érdekel a videó
-
#545 Jaaah valamitn a betűtípust is lecseréltem egy szépre :) De sajna arról nem tok látható és szép képet csinlni :( Kül a Monotype betűtípust nézzétek emg Windowsban (akit érdekel) -
#544 Keresgélj neten, de ha jól tom akkor v630ihez nincs :S -
#543 Én kcisit már szerkesztgettem a telómat :D a Menüjét meg a kis almenüikonokat a főmenü ikonokat a ki bejelentkező animációkat módosítottam, valamitn főmenüből alapból KD player indul aminek nem kis előnye h az album borítóképeit is kiolvassa az ID3 tagelt mp3makból. Akit érdekel szóljon feltöltöm a (sajnos gyenge minőségű) videót a két fajta menüről (a nokiás elrendezésű amit hasnálok, valamint az alap elrendezésű...) -
#542 jah...ok...nemtom a progi nevét, de mondom a k700-ashoz volt ilyen. -
adsa #541 úgy értem h amit a telefon kamerája éppen lát azt látjuk a számítógépen:S -
#540 a k700-ashoz volt régen egy ilyesféle progi...a második kérdést nem értem :T... -
#539 az -
#538 Juj. -
#537 hát,sajna ilyen...:DD
egyik srácnak van nokia n60,előtte p990i,van egy hülyegyerek aki azért fog iphone-t venni,hogy elmondhassa hogy van neki kb -
#536 milyen osztály az? -
adsa #535 lenne egy olyan kérdésem h lehet a telót webcamnek használni? vagy akár filmezni vele direkt a számítógéppel? -
#534 és tényleg,azt hittem azzal visza lehet lépni menübe és azért nem próbáltam:DD nagyon jó kis játék ez sajna osztályba senkinek sincsen SE-je,hogy tudjuk játszani multiban:S -
#533 softkey-t próbáld, asszem azzal lehet :D -
#532 jó kis játék;)
csak nem tudok benne oldalazni:D mindent végigpróbáltam elvileg:D
amúgy az én telóm is töltődik,meg melegszik rendesen -
#531 passzolom, mindenesetre az én K750i-m töltődik :D
-
#530 köszi,kipróbálom:)
amúgy ha rádugom gérpe a telót akkor is töltődik?:O -
#529 Robot Alliance 3D?