• TeFigyeljHaver #24
    Hát részben igazad van. Sem a Gates, sem a Jobs nem szent.

    Ami az utánnanézést illeti, van egy elég jó (naggyából ojektiv) mozi, cime; Pirates Of Silicon Valley (1999). Könnyen letölthetö a Torrentról. (sajna csak angolul).

    De; ami nekem (személyesn) fontos, az az, hogy az Apple eleve esztétikusabb, mind filozófiailag, mind gyártmányaiban. Szent, vagy nem szent...

    Ami az MS-t (v.i. Gates)illeti, csakis pénzre megy...akármillyen alapon. Soha nem volt, és soha nem lesz semmi eredetiségük. Csakis, és kirárólag az amerikai bunkóságot kihasználó paraziták, amit sikerült kivetiteniük majdnem az egész világra. Mert azért - nyilvánvalóan - nem csak az USA-ban vannak "kbupdate" szerinti "barmok"...amit én másodozok.

    Ami az "egért" , meg az egész GUI-t illeti, azért az Apple azt igencsak tovább fejesztette(habár lopta, mint az MS a DOS-t)...mig az MS mind 10-évig taposta a DOS szart. ( A problémájuk nem az volt, hogy nyakig ért a szar, hanem, hogy az Apple szél fujt, és a szartömeg hullámzott...) De aztán jött Mr. IBM...aka Mr.Ross Perrot...) If you are good, you can't fight evil...you can only outdo them...capisci ?

    Uttánna tudok nézni; négy nyelven