• halgatyó
    #331
    Itt két fontos dolgot látni kell.

    1.) A Mars meg a Hold az nem a családunk lakóhelye. Azok mennek oda, akik akarnak. De én a szomszédomban nem akarok olyan társaságot, akik az életminőségemet igencsak hátrányosan befolyásolják. Továbbá nem szeretném, ha az unokámat félholtra vernék az utcán, mert nem viselte a csadort, fejkendőt, vagy éppen közeledni próbált egy ellenkező nemű fiatalhoz.

    Neked az ilyesmi kellene?

    2.) A Holdra és a Marsra -- amennyire én gondolom és szeretném hinni -- KULTÚRÁLT, CIVILIZÁLT emberek fognak menni. Tudósok, mérnökök, stb.

    Az, hogy egy CIVILIZÁLT ember melyik színhez tartozik, nos ABSZOLÚTE MINDEGY.

    Jó lenne már végre abbahagyni ezt a rasszistázást csak azért, mert valaki nem szereti ha fenyegetik, megverik, olyasmire kényszerítik, amit nem akar, és a mi igen komoly kényelmetlenséget okoz. Márpedig az iszlám bizony nem a toleranciájáról híres.

    Szóval én szeretem a civilizált embereket, bárhonnan jöjjenek is. De mérhetelenül utálom a bunkókat, bárhonnan jöjjenek is. És nagyon nem szeretném ha a mrha nagy toleranciát mindig csak nekünk kellene alkalmaznunk. Az egyoldalú tolerancia az nem tolerancia, hanem örömlány-magatartás, ingyen. Vagy hogy nevezzem finoman.
    Na ennyi, nem akarok erről túl sokat írni.