• spongya77
    #325
    Cifu
    Jo lenne, ha legalabb a legegyszerubb tortenelmi tenyek pontosan lennenek a cikkben. Izraelt ketszer tamadtak meg: 48-ban es 73-ban. Az osszes tobbi haboruban ok voltak az aggresszorok. (A Hat Napos Haboruban ugye "megelozo csapast" mertek. Ez a taktika nagyon hiteles volt az utobbi szaz evben. Volt ugye ez az Adolf gyerek, meg ez a Bush is Irakban. Az arabok bloffoltek, es Izrael tudott errol -olvasd csak el Perez visszaemlekezeseit. El lehet gondolkodni azon, hogy "mi lett volna, ha", csak epp folosleges. Aki tamad, az az aggresszor, akarmilyen sikeres is a propagandagepezet.)

    Azoknak pedig, akik annyira tanulatlan tuskok, hogy halvany foglalmuk nincs sem a tortenelemrol, sem arrol, hogy mit muveltek a palesztinokkal az utobbi hatvan evben, ajanlom elolvasni kezdetnek egy bizonyos fonaci nemreg megjelent konyvet. Tudjatok, ez a Carter urge, aki negy evig meg az USA elnoke is volt. Meg erdemes az AI, HRW, es ENSZ szosszeneteinek is utananezni. (Kezdesnek meg elolvasni a Wikin a "state terrorism" bejegyzes alatt az "Israel" alfejezetet. Meg elgondolkodni a tavalyi libanoni kis kiruccanason. Meg a 82-es kis kalandon.)
    Ugyanolyan rasszistak vagytok, mint a szelsoseges fundamentalista muzulmanok, vagy akar a fajvedo feherek (meg a szelsoseges cionistak, de ezt csak halkan jegyzem meg). Akinek nem inge, ugye...

    Az antiszemitaknak meg uzenem, hogy nincsen "a zsido". Meg "a magyar", es "az arab" sincs. Emberek vannak, meg politikusok.