• ensomhet
    Szerintem túlbonyolítjátok. Egy MMORPG addikt embernek ugyanolyan pár kell. Ennyi. Így a társával együtt játszik, tudnak közben beszélgetni. Ha megunják, akkor nézhetnek filmet, elmászkálhatnak ide-oda, kinek mik az igényei.

frensys már majdnem olyan, mintha egy kamunév lenne, mintha direkt provokálna :)
    Ha valós, az elég szomorú...

skorpio7 által felvázolt jövőkép is, hát, mondjuk úgy "érdekes"... Azért ilyen a közeljövőben még nem hiszem, eljön, amikor közvetlenül az idegpályák lesznek stilmulálva. És amúgy is, az érintés, ízlelés, szaglás egy sokkal összetettebb dolog, mintsem hogy egykönnyen le lehessen szimulálni.
    Ha a nőket ennyire nem tiszteled, akkor nem is érdemled meg, hogy legyen valaki melletted. Ez persze nem feltételnül baj.

Én is játékfüggő vagyok, igaz egy sokkal primitívebb játékkal játszom (Global MU Online). Igazából már csak megszokás ez. Az optimális egy másik számítógép lenne, amin elfutna magának, akkor egyéb, hasznosabb dolgokkal is foglalkozhatnék (igaz közben így is tudok pl gitározni).
    Manapság úgyis mindenki valami-függő.
    A TV függés szerintem is károsabb, mint a játék. Itt tudja az ember, hogy egy kitalált világ, a tévében pedig csak hazudnak és manipulálnak.

Az pedig, hogy az ember sorbanáll egy játékért, jelzés értékű. Pl itt is találkozhat sok hozzá hasonlóval, beszélgethet kedvenc témájáról stb. Olyan ez, mint amikor kedvenc zenekarod koncertjére jó előre beszerzed a jegyet.