• Morden23
    Na, látod, erről van szó. Életben is ilyen ingerült vagy? Komolyan meghívlak egy pofa sörre, szerintem élőben garantáltan jobban szórakoznék én is, te is.

Először, az idézetről: Nem előzmények voltak, hanem epilógus. A beszólás UTÁN javítottad át magad az idő/gyerek/munka stb. dolgokkal való érvelésre. Mint mondtam, nem azt vonom kétségbe, hogy van, vagy nincsen időd, hanem a fogalmazásmódodat: ha a haverod lennék, és olvasnám ezt a beírásodat, elküldenélek a *** *** ***. Ennyi, és ezt szerintem megérted.

Kettő. Az előzmény nem az elmenni sörözni WoW helyett és vice versa volt, hanem az, hogy a sok kocka állítása szerint a világban vagy szar helyen piálhatsz, vagy drogozhatsz, vagy barátok közt-öt nézhetsz, VAGY WOWozhatsz. Erre reagáltunk vagy 3-an (Indigo, jómagam és még valaki[k]), hogy az ilyen gondolkodás az igazán tré. Szó nem volt arról, hogy valaki "kicsit" leül játszani, és az milyen szar.

Három, a pszichoanalízisesdiről: ez egy fórum. Azt látom, azt olvasom, amit leírsz. Ha nem írod le, nem tudom. Leírod, hogy 100 kiló vagyok, én ledagadtozlak, erre meg megsértődsz, hogy "100 kiló tiszta izom" - ez kábé ilyen. Néma gyereknek... sorry.

Négy, a szellemi képességeid: kétségbe vontam a kommentekre tett válaszok minőségében, nem pedig az életed minősőgében. Mint ahogyan említettem, akár el is hihetem neked a sok marhaságot, nem oszt, nem szoroz. Bezzeg garantálom, ha én leírnám, hogy mit is csinálok, egyből osztanád az észt, függetlenül attól, hogy elhiszed, vagy sem.

Öt, az életminőségedről: nem voltam rá kíváncsi. Éppen ennek szenteltem egy egész kommentet, csak te éppen inkább gecizést láttál bele. Egészségedre, remélem, le is nyeled.

Hat, a WoW-os viselt dolgaidról: kommentek hadán keresztül tudsz úgy viselkedni, mint egy idióta kocka - vagy még inkább, mint egy 8 éves, vörösödő fejű gyerek, aki a kezeit a fülére tapasztja, és közben ordibál "nem nem nem nem nem nem igaz nem igaz nem igaz a WoW jóóó". Ezek után, amikor már kifogy a szufla, fogod magad, és átváltasz a családcentrikus, sikeres és elégedett emberre, aki csak néha-néha, a hétből esetleg 1 nap leül elütni az időt egy kis orkcsépeléssel. Melyiket kéne elhinnem végül, mondd meg te?

Hét, az őszinteségről: igazad van, provokáció, hiszen te annak veszed. Csakhogy nem zörög a haraszt... ha azt írom, hogy "vannak emberek, akik belehülyülnek a WoW-ozásba, és minden ilyen ember idióta", esetleg azt, hogy "nem normális, aki mindenét a WoW-nak szenteli", vagy éppen azt, hogy "ki az a balek, aki tömött sorokban áll a fagyos éjszaka kellős közepén WoW-ért, és utána meg rinyál, hogy nincsen pénzem meg szar a munkám", és rád ezek a dolgok nem igazak, akkor miért esel nekem? Sosem minősítettem 8 millió embert, az a te szokásod, mintha a Blizzard nagykövete lennél.

És a kérdésre válaszolva: élőben élvezném. Itt csak kommunikálok.