• Komolytalan
    Fasza, elemezz ki 1 mondatot 2 szavanként mint anno az irodalomtanárom, meg vond le a következtetéseket, hajrá. Ha te ettől jobban érzed magad, hát tessék. Leírsz egy orbitális általánosító faszságot a wowosok valós életéről. Erre jön 1-2 span ellenpéldának, megjegyzi hogy van rendes családi élet, meg karrier, meg megbecsült tagja a társadalomnak. Mi a válasz? Te nem személyesen neki címezted ezt, de mivel magára vette (ugye egy általánosítást nem nehéz) meg védekezett, ezért hazudik, meg valószínűleg buzi, és tuti náci.
    Felhozol 1 1000 éves idézetet, persze előzmény nélkül: "Haverokra meg elég heti 1 alkalom bőven, szerintem az már beteges ha minden estét rájuk cseszi el az ember."
    Na persze, ezt írtam. Mi volt az előzmény? Valaki írta, hogy lemegy sörözni haverokkal esténként, meg hogy beteges ha valaki ehelyett wowra cseszi el az estéit. Ja, hogy csak ezt fordítottam meg 1 mondatban, anélkül hogy kifejtettem volna pl azt a heti estebeosztást, amit most #189-ben tettem? Hogy nem írtam le 28 mondatban - minek tettem volna, akkor is kiemeled ezt az 1et te kis pszichológus, anélkül, hogy figyelembe vennéd mi volt a válasz - hogy mi elől vennék el a haverok az időt? Á, azt ki nem sz.rja le.
    Megkérded mi a tököt lehetne irigyelni tőlem, leírom újra (ja, hogy ezekre nem emlékeztél a régebbi hozzászólásaimból, amikkel a tieidre reagáltam), erre sima válasz hogy hazugság az elég, meg biztos vmi defektem van, azért merem leírni hogy van párom meg jó munkám meg pénzem. Mert manapság bűn, ha valamit elér az ember ugyebár állami megrendelések nélkül.
    Ugyanígy kétségbe vonod a szellemi képességeimet, erre válaszolok hogy kiemelkedő tanulmányi eredményt értem el mikor az volt a dolgom, mi a reakció: mit vág fel, biztos kamuzik. Menj el Egerbe baze, és kérdezd meg tőlük ki lett második országos programozási versenyen 94-95-ös tanévben, és utána ki nyerte meg 3x zsinórban. Ha a versenyző monogramja IJ, akkor bekaphatod a winterspringi jetiét tövig.
    Most úgy őszintén: mikor leírod ezeket az érvelésnek tűnő provokációkat, akkor látod mit csinálsz és élvezed, vagy ez színtiszta meggyőződésből megy nálad?