Morden23#191
"Ha emellé neked beférnek a haverok is mind a 20-an, meg a másnaposság meg a többi, és ez nem megy semmi más rovására, akkor gratuálok. Én nem vagyok olyan faszagyerek, hogy nekem másra maradjon időm. "
Látom nem érted a komment lényegét. Flame nélkül próbálom elmagyarázni, mert nem akarok, és nem is vagyok hajlandó kötekedni és sárdobálózni veled.
"Haverokra meg elég heti 1 alkalom bőven, szerintem az már beteges ha minden estét rájuk cseszi el az ember."
Nem azért tartom példaértékűnek ezt a beszólást, mert meg akarom szabni neked az időbeosztásodat.
1. "elég heti 1 alkalom bőven" -> ez nem azt jelenti, hogy mennyire van időd, hanem azt, hogy mennyit áldozol rá (nem azt írtad, hogy ennél nem is tudnál többet)
2. "szerintem az már beteges" -> miközben arról beszélgettünk, hogy ha egy felnőtt ember napi 8 órát tud WoW-ozni, az ne rinyáljon meló meg időhiány miatt
3. "rájuk cseszi el" -> ez a csúcspont; a barátaimat, haverjaimat nem azért hívom barátoknak és haveroknak, mert úgy beszélek róluk, mint egy kutyáról
Innentől fogva nem érdekel, hogy mennyit fogsz vageszolni munkával, családdal, fizetéssel, országos tanulmányi versennyel. Tudod, miért? Pont ugyanazért, amiért én nem írok ilyeneket: mert arc nélkül szart sem ér, "messziről jött ember azt mond, amit akar". Nem véletlenül nem kérdezek rá ilyen baromságokra. Ha majd egy kocsmában ülünk egy pofa sör mellett, akkor hiszek neked. Nézd el nekem, hogy egy internetes fórumban (ahol rohadt legalábbis 3 Nobel-díj büszke tulajdonosaként mondanak világmegváltó okosságokat - ami nem baj, mert végülis erre való a "fórum) nem nyalok be mindent, amit valaki leír.
"7. Opcionális program, pl - lehet kövezni - wow."
És most lesz egy kérdésem: mikor ágáltam ez ellen? Mikor beszéltem az egyszerűen szórakozgató kocawowosokról? Soha. Egy régebbi topicban vagy 3-an magyaráztuk neked, hogy nem az eseti játékosokról, hanem a kocka-függő-wowra rejszoló-szociális hálót negáló idiótákról beszélünk.
Ezek után három dolgot feltételezhetek.
1. te is ilyen vagy, csak hazudsz
2. nem vagy ilyen, csak kötekedsz
3. körmöd szakadtáig véded a WoW-ot, amikor nem is azt támadják/juk, hanem a WoW-val játszó hülye embereket, és ezek szerint nem tudsz olvasni
Ennyi.
És mellesleg ne ringasd magad olyan tévhitekben, hogy akár egy minimális fingod van arról, hogy mit csináltam/csinálok/hogyan élek. Mint említettem volt, az szokott ilyeneket interneten kifejteni, aki görcsösen akarja, hogy elismerjék, de életben nem megy. Nem mondom, hogy te ilyen vagy (bár könnyen lehet), de akkor ne is viselkedj retardált monitorbagyógyult faszkalapként, aki nyáladzik, ha "WoW" kerül szóba.