Komolytalan#177
"Szóval szerinted nincsenek elborult, 24/7 játékot toló barmok? Szerinted nem mentek tönkre például családok, vagy nem tett debillé (amúgy is segghülye embereket)?"
Hö-hö, kezdődik a jól ismert csúsztatás. Belekötsz valakibe, hogy hát a gyerkeddel meg mi lesz, mert te csak wowozol, ő meg közben éhenhal, jaj-jaj-jaj, erre jön a válasz hogy ez bukta, mert gyerek nincs, most meg már azt hozod fel saját bizonyítékodként, hogy vannak wowban kockák. Igen, vannak, és? Ki nem sz.rja le őket. Vannak akik fénykarddal bohóckodnak, meg birodalmi rohamosztagos páncélt hegesztenek otthon - innen kezdve aki az SW-t látta, az már agyalágyult?
"Most fejtem ki utoljára, hogy komolytalannal az élen megértse az összes szellemileg hendikeppelt:"
Ja persze, nekem negatív az IQm, hogyne. Mikor olyan idős voltam mint te, már a zsebemben volt 3 országos első helyezés tanulmányi versenyről.
Én pontosan értem azt is amit mondasz, de ami igazán fáj neked az az, hogy azt is tudom, hogy miért mondod. Egy másik topicot olvasva találtam egy rád igen illő reagálást:
"Én tisztellek. Nem azért amit mondasz, mert annak semmi köze nincs a valósághoz, hanem azért mert erős jellem vagy és kiállsz a sok faszság melett amit hajtogatsz."