Morden23#166
Ki mondta, hogy nem lehet jó a család?
Töröld már ki a csipát a szemedből, és ne a kedvenc szórakozásod masszív megvédése legyen már a legfőbb indok.
Szóval szerinted nincsenek elborult, 24/7 játékot toló barmok? Szerinted nem mentek tönkre például családok, vagy nem tett debillé (amúgy is segghülye embereket)?
Most fejtem ki utoljára, hogy komolytalannal az élen megértse az összes szellemileg hendikeppelt:
1. Annak, hogy nem szeretem a WoW-ot, semmi köze ahhoz, hogy fikázom a WoW-olókat
2. A WoW-ot nem azért nem szeretem, mert "függővé tesz" (teszi, akit lehet), hanem mert szerintem nem jó játék (erről nem vitatkozom, valakinek tetszik, valakinek nem - én ez utóbbi vagyok)
3. Ha szidok/fikázok valakit is, akkor azok a monitorba begyógyult kretének - arról, hogy az emberek balfaszok, nem a WoW tehet, ergo nem akarok hadjáratot indítani ellene (szerintem zseniális üzleti fogás, és ezt tisztelem), de engedtessék meg, hogy kifejtsem a véleményemet az emberiség igazi selejtjéről
4. NEM ÉRDEKEL, hogy van-e családod, vagy hogy mennyit játszol. Van családod, boldogan éltek? Akkor logikusan TE NEM TARTOZOL AZOK KÖZÉ AZ EMBEREK KÖZÉ, akikről beszélek/akiket fikázok.
5. Nem vezet semmire a vita, ha a mundér becsületét védve meg akarod védeni az igazi kockákat, miközben fennhangon harsogod, hogy "de nekem van életem". Akinek nem inge, ne vegye magára, baszdmeg.