na,lenyomtam egy meccset,professional szint,real madrid - barcelona természetesen :)
háááát,jobb mint a 07,szerintem...
kevesebb script,így elsőre,kevés újítás,ez persze várható,hiszen fél év alatt nehéz lenne megváltani a világot...
a passzrendszer szerintem elég jó,a védők előnyt élveznek,akár a valóságban,nem lehet begyalogolni a 16-osukba,a játék sebessége kicsit gyors,persze lehet állítani,alapból fast-re van rakva,hagytam úgy.billentyűket "pes-esísteni" lehet,remélem ez már multiban is megjegyzi majd ezt a beállítást -.-
grafika meg ilyenek:mozgások jók,bár amíg lefordul a játékos megfőzök egy teát,van lehellet(hú de fontos mi,dehát mióta olvastam hogy valaki az eget szidta korábbi játéknál,gondolom megemlítem :P).a gyep egy odahányt valami
a készítőknek úgy tűnik,megtetszett a pes6-ból a gyors szabadrúgás,úgyhogy ők is beletették,ráadásul van gyors bedobás és gyors szöglet is^^ namost,valaki elmondhatná nekik hogy ezeknek hogyan is kéne működniük,bár elég lenne ha pes-ben benyomták volna a megfelelő billentyűket :P ott ugyebár úgy történik,ahogy kell:a játékos megállítja a labdát és már rúgja is,itt:gyors szögletnél villanik a kép,és annyi történik,hogy ott álla a játékos a szögletzászlónál,a többiek meg a kapu előtt,gyorsan felértek na,ugyan ez van bedobásnál és szabadnál is,tehát csak annyi hogy nincsen animáció...
na csak annyit írtam a scriptekről,hogy kevesebbnek tűnnek:a labda még mindig nem él külön életet,ez még mindig nem szimuláció,de így,egy meccs után azt mondom,haladtak valami a felé,majd elválik több meccs után