Az Animal crossing fóruma.
-
Az is megoldás. De én inkább úgy fogom, hogy mindent kivágok és az ültetettek számát fogom nézni. Tök faszául kitaláltam csak még egyenlőre nem megvalósítható. Neked megvan az összes gyümölcs Tomek? Barack, cseresznye és alma kéne nekem. Ezzel meglenne minden és kezdhetném a szaporítást. Nálam faszául 2 részre oszlik a város. A bal oldalon van egy vízzel elválasztott rész, ami a teljes térkép kb 1/3-a. Ott lesz narancs (az az alap) meg a parton kókusz, ami szintén jó, mert ennek van a legnagyobb része parton, a másik résznek szinte nincs is tengerparti része. És mivel 2 nap alatt érik meg egy fa termése, ezért 2 részre osztom a megmaradt területet, így minden nap lesz mit szedni. Egy részen 36 fa van. Egy fán ugye 3 gyümölcs, darabja 500. Így megva naponta az 51000. Hogy minden fából szépen egyenletesen szedja (mert ugye így szép) minden részen lesz 4 fajta fa, mindegyikből 9 vagy úgy, hogy minden részen 2 féle fa fele-fele arányba és minden nap másmilyen gyümölcsöket szedek, ezt még eldöntöm. Na hogy tetszik? Ez azért szép pénz naponta és még nincs is vele olyan sok meló. És ezek mellett még ott van a kókusz meg horgászni is lehet, meg még el is adhatok. Szeritnem jó ötlet. Meg még a maradék szigeten a narancs mellett azért majd tarok minen fajtából párat, ha valaki jön és kellene neki. Na hogy tetszik?