1718
Az Animal crossing fóruma.
  • KILLER2
    Asszem ellátogatok hozzát kicsit.
  • KILLER2
    Asszem ellátogatok hozzát kicsit.
  • marino
    nyitva a városkapu. . .

Aki akar jöhet
  • kisgabo
    lassan felakasztom magam ettől a mocskos wifitől.. új winfos ugat, hogy a helyi háló korlátozott, adok neki valami tré ip-t. felrakom pen, ugat, hogy nem tudja a netet osztani. ha meg szétbombázok mintent, akkor minden eszköz happy, csak épp nem kapcsolódik a ds.

help !
  • marino
    Sziasztok!
    szeretnék csatlakozni közétek én is. A városom: Paradise a kód pedig:2964-4369-6822
    Játszunk egy jót együtt
  • KILLER2
    Köszi. TErvem röviden, hog érteni is lehessen: Van 2 csoport, minden nap az egyiket leszedem. Egy csoport akkora, hogy kijön belőle az 50000.
  • Tomek83
    Most így hirtelen elsőnek nem tudom teljesen elképzelni,de ha megcsinálod akkor majd megnézem,biztos frankó lesz,majd én is már rendbe hozom a várost,mert össze vissza vannak fák,valami rendszer nekem is legyen. Csináltam tulipános kertet,középen van egy fekete tulipán,aztkörveveszi sárga tulipán,és a sárga tulipánokat pedig vörös tulipánok veszik körbe,jól néz ki.
    Ma történtek érdekes dolgok,jött egy Blanka nevezetű macska,fél év alatt még sosem láttam,és át kellett rajzolnom az arcát,megjelent az a rajzolos paletta és ott rajzolhattál neki arcot:) Lett egy jacob's ladder virágom,ez se volt még eddig,és kinőtt a pénzes fám,60ezret ültettem el és 90ezer lett a fán. ja és szombatra meg lesz Tom boltjának utolsó szintje,szóval lesz fodrászüzletem is:)
    Ma amúgy nincs gyümölcsöm mert tegnap és tegnapelőtt leszedtem az összeset,de holnap lesz minden,akkor vihetsz is belőle.
  • KILLER2
    Tegnap megpróbáltam szépen körbeültetni a múzeumot fával, de az összes csemete elszáradt xD
  • KILLER2
    Az is megoldás. De én inkább úgy fogom, hogy mindent kivágok és az ültetettek számát fogom nézni. Tök faszául kitaláltam csak még egyenlőre nem megvalósítható. Neked megvan az összes gyümölcs Tomek? Barack, cseresznye és alma kéne nekem. Ezzel meglenne minden és kezdhetném a szaporítást. Nálam faszául 2 részre oszlik a város. A bal oldalon van egy vízzel elválasztott rész, ami a teljes térkép kb 1/3-a. Ott lesz narancs (az az alap) meg a parton kókusz, ami szintén jó, mert ennek van a legnagyobb része parton, a másik résznek szinte nincs is tengerparti része. És mivel 2 nap alatt érik meg egy fa termése, ezért 2 részre osztom a megmaradt területet, így minden nap lesz mit szedni. Egy részen 36 fa van. Egy fán ugye 3 gyümölcs, darabja 500. Így megva naponta az 51000. Hogy minden fából szépen egyenletesen szedja (mert ugye így szép) minden részen lesz 4 fajta fa, mindegyikből 9 vagy úgy, hogy minden részen 2 féle fa fele-fele arányba és minden nap másmilyen gyümölcsöket szedek, ezt még eldöntöm. Na hogy tetszik? Ez azért szép pénz naponta és még nincs is vele olyan sok meló. És ezek mellett még ott van a kókusz meg horgászni is lehet, meg még el is adhatok. Szeritnem jó ötlet. Meg még a maradék szigeten a narancs mellett azért majd tarok minen fajtából párat, ha valaki jön és kellene neki. Na hogy tetszik?
  • Tomek83
    Nem tudom nem számoltam.Majd nálad kipróbáljuk,de hogy egy fát többször ne számoljunk bele majd amit meg számoltunk kivágjuk
  • KILLER2
    Ok. Ja és elfér 138 fa a városban?
  • Tomek83
    nem tudom meddig maradok,szerintem nem sokáig,akkor majd holnap este gyere át,már úgysincs semmim se.
  • KILLER2
    Szerintem igen. De nem biztos, hogy megyek mégsem, mert még megnézem a szökést. DE ha utána még leszel megyek.
  • KILLER2
    Mi melyikkel?
  • Tomek83
    gyere át,egyszerre fogadhatok több vendéget is?
  • kisgabo
    melyikkel? még a reviziót is lesni kell..
  • KILLER2
    Most átmehetek Tomek?
  • Tomek83
    de erdetiben jobb
    és semmi warez
  • KILLER2
    Én jól jártam, mert amúgy is kellett egy router és azzal meg megy a DSis.
  • KILLER2
    Nekem narancs az alap, a körtének 500 darabja. Amúgy elszámoltam. összesen kb 100 fa kell és naponta kb 35t kell leszedni.
  • kisgabo
    miért bánom? megvan.

vettem, de az összes wifi-vel megszívtam eddig, szoft ap, v nem, nem megy a ds-el, csak psp. holnap megzúzok egy asus 167g wifi kulcsot, ha az sem megy, marad az eredeti nintendo...
  • Tomek83
    Amúgy nem tudom hogy emléxel-e de én vettem meg tőled az ACot:)
    Már bánod hogy eladtad,mi?:) valami vezeték nélküli cuccot vettél a géphez,nem?
  • kisgabo
    ejj, a héten nekem is lesz...

tehát a látógató látszik, nem csak a tevékenysége. ahh.
  • Tomek83
    Jöhetsz amúgy most is itt rohangászik egy srác:) Elsőnek azt hittem hogy Killer az,mert pont akkor jött amikor írtam ide,hogy jöhet ha van ideje.
  • Tomek83
    Ki mondta hogy nincs lé:) Több mint 20ezret költöttem el:FF3,MetroidPrime,usb:)Most nem is eszek csak zsíroskenyeret:) Amúgy 10ért vettem az usbt.
  • kisgabo
    hol látod a fáid számát? azért a 100 bell-es körtét szüretelni nem túl hálás, tonnaszám...
  • kisgabo
    na, van ott lé, hogyé volt?

ez az átmegyek, hogy megy? látod a kollegát sasszézni a városodban, ritkítva a fáid, vagy egy "adatbázis" cseréről van csak szó?
  • KILLER2
    Ma már mást csinálok, nem hinném, hogy még átmennék. DE majd holnap estefelé jó lenne. Ha megyek mit vigyek? Van narancsom, barackom meg kókuszom, de ha akármi más kell, ami nekem talán megvan, szólj.
  • Tomek83
    Most is nyitva a kapu,jöhetsz most is.
  • KILLER2
    Holnap meglátogassalak?
  • Tomek83
    Na vettem usb connectort,ugyhogy lehet hozzám is jönni.
    A kódom:5154-8705-7061
  • KILLER2
    Hány fával perfect a városom? Elfér 330 fa? Mert úgy tervezem, hogy legyen mindjuk napi 50000 a kereset, ami elég jó. Ez napi 100 fa. Hogy szép egyenletes legyen, napi 25-25 körtéből, almából, cseresznyéből meg barackból. 3 nap alatt terem egy fa, ezért kell 300 fa és még 10 kókusz meg 20 narancs, hogy az is legyen. Szerintetek ez milyen? vagy túl sok? Ti mit javasoltok? A napi 50000 mindenképpen kell, csak az aq kérdés, hogy hogyan.
  • KILLER2
    Kókuszt a tengerpartra ültess. Na a homokra, hanem mellette a földre. Ott megmarad. Nekem már van 3 felnőtt és még 2 csemete. Sajna csak 2t teremnek és ezek is csak 500at érnek, szóval nem éri meg túl sokat tartani.
  • kisgabo
    elvileg 3, szal ültess mint a gép. nekem a kókusz nem maradt meg...

a nintendo wifi pendrive jó psp-hez is? ( trükkel...)
  • KILLER2
    A fák termése hány nap alatt nő vissza, ha leszedem?
  • Csibe001
    Bocsi,de tegnap egyéb elfoglaltságok miatt nem voltam elérhető.Igazság szerint már vagy 3-4 napja nem is DS-eztem szóval remélem azért nem megy szét a kis városom.
  • Tomek83
    A gyümölcsök:narancs,körte,alma,cseresznye,barack és kókuszdió.
    A bolhapiac pedig az hogy átmész valamelyik lakódhoz,és ami cucc van neki a házában azt megveheted,mondasz egy árat és ha elfogadja akkor megkapod. Ha meg te vagy otthon akkor ők jönek hozzád és te mondasz árat a saját cuccodért,amit meg nem akarsz eladni arra mondod hogy nem eladó.
  • KILLER2
    Milyen gyümölcsök vannak a játékban?
  • KILLER2
    Ezt a polhapiac dolgod fejtsd már ki nekem.
  • Tomek83
    Én ma fizettem az utolsó közel egy milliós tartozást,ami amúgy nem kötelező,de örüljön Tomnak a feje,nem tartozok neki,most meg gyúrhatok a max pénzre 999.999.999bellre:)