Olyan KRESZ szabályok topikja, amiken szerintünk változtatni kellene
  • soulhunter
    aki inni megy,alapbol mellénnyel menjen :D
    2: aki részeg,az tolja a cangát (támaszként),ne üljön fel rá...

nekem nem volt bajom cangásokkal, bár az igaz,h olyanra már huztam rá kormányt,aki DIREKT jött ki elém,és elkaptam a hátso kerekét,h még1x ilyet ne csináljon :)

elmondom a szitut:
    megyek dunaszegre győrből... 2 sávos ut...
    sehol semmi kivilágitás...
    4 cangás kölyök megy 1más mellett, villantottam 2x...
    4ből 2 lehuzodott, aki a szélén ment,azzal amugy se volt baj,de 1 maradt... ráadásul ordibált hátra,h nem az enyém az ut...
    kicsit lassitottam,mer szemből jöttek,akkor érdekes modon le tudott huzodni a szembejövö sáv közepéből, persze pont elém... (amikor 2 lehuzodott,akkor lett vna helyem elmenni köztük,ha nem jött vna szembe senki,szal nem is idegeskedtem emiatt)

csakh...
    ha ki akartam kerülni (hajnali fél2 volt,enyhe köd,mellény nuku,de nekem van olyan jo szemem,h lássam őket) , akkor elém jött a szembe jövö sávba...
    ha közöttük akartam elmenni,akkor elém jött...
    a másik 3 folyamatosan szolt neki,h jo lenne,ha nem szivatna...
    az az 1 meg szarakodott,ugyh kénytelen vtam "kicsit" rányomni a dudát,de még akkor se volt hajlando arrébb mászni,csak beintett hátra nekem...
    én megusztam 1 index cserével,és 1 kis festéssel... összesen 46e volt minden :) az illető... ha azt nézem,h roma volt,nem érdekel,h hány 7ig volt az esés miatt korházban + uj bicajt is kellett lopnia :D
    (én is megkaptam érte a büntipontokat,dehát ez van, ismernek már a zsaruk,h ok nélkül nem teszek ilyet) :)

inkább az ilyenektől kéne mentesiteni az országot,és aki jozanul vezet,az ugyis látja a másikat,ha van mellény,ha nincs rajta...
    nem sminkelni kell vezetés közben,meg nem a zenére mozogni az ülésben,ami bömböl az mp3as CD lejátszobol,és ennyi :)

aki figyel az utra,annak nem jelent semmit se a köd,se az eső,se a ho,se ilyesmi...
    én hoban,jeges utakon tanultam vezetni, tom,milyen rohadt szar,amikor az ember 1 nem láthato jégfoltra fut,de ugye meg lehet fogni a kocsit :) 1 uton ugysincs mind1ik oldalon felfagyás,nem véletlenül nem vizszintes az ut,hanem "pupos"...

azért ismerjük el,a vezetőn is mulik,h alakul 1-1 eset...
    mer ha vki pánikba esik,amikor megcsuszik a kocsi,v lát 1 részeget az uton, akkor abbol halál lesz...
    ha higgadt marad,és felismeri a helyzetet (környezettől függetlenül),akkor ugyse lesz baj,de még kocc se :)

én személy szerint inkább arra utaznék,h külön bicajsáv mindenhol,mindenhova...
    nem érdekel,mibe kerül,ugyis szarban az ország, most ez a pár milliárd mit számit???
    legalább az ilyenek elkerülhetőek lennének... (mivel a részeg ember is félti az életét,bár nemtom,minek...)
    az alkoholistákat lelőném,h ne legyenek utban...

és igen,én is szoktam bicajjal is mászkálni,ha nincs tél,ho, fagy, stb stb :)
    de érdekes... mellény és első lámpa nélkül sosem volt bajom még...
    csak tni kéne,kinek mit szabad,és h szabad...
    de nálunk még ezekkel sincsenek tisztában...........
    1 kamion,aminek kb. 16 kereke van, 1értelmüen feltünő jelenség éjjel (nem véletlenül találták ki a tetőre is a reflektorokat)
    aki részegen se képes felfogni,h a kamion az X tonnájával simán elkaszál vkit 200m-en,mer nem tud hamarabb megállni a lendület,és a tömeg miatti sodrodás miatt, az meg is érdemli,h elkaszálják!!!

jooo, a véleményem kicsit elvont,de én rühellem a részegeket!!!
    dögöljön meg mind, nem lesz gond a tulnépesedéssel,és nem kell marsra mászkálni pár100 év mulva :D

de ha nem lennének részeg vezetők (mind1,h bicaj, kocsi, kamion, stb stb),akkor kapásbol kevesebb lenne a baj...

igen, jol látjátok, részeg ellenes vok :D
    aki részeg,az dögöljön meg, én is vtam részeg,mégis hallottam,ha mögöttem jött 1 kocsi,és inkább ráléptem az árok füvére,minth a szembejövö sávba menjek,ahol persze jött a az "alagut végi fény" (tompitott fényszoro) :)